Joden zijn apen en christenen zijn varkens


Een school in Londen, die gefinancierd wordt door Saüdi-Arabië, gebruikt schoolboeken waarin Joden worden omschreven als 'apen' en christenen als 'varkens'. Dat heeft een oud-leraar bekend gemaakt tijdens een rechtzaak, omdat hij na 19 jaar lesgeven ontslagen is. Het lesmateriaal van de King Fahd school zegt dat Joden 'zich bezig houden met hekserij en tovenarij en dat ze satan gehoorzamen'. De ontslagen docent, Colin Cook (57), zei dat leerlingen hadden gezegd dat ze Amerikanen willen vermoorden, dat 9/11 goed was en dat Osama Bin Laden een held is.

De school is oorspronkelijk opgezet om kinderen van Arabische diplomaten te onderwijzen, maar de meeste van haar 750 leerlingen zijn inmiddels Britse moslims. De school onderwijst Wahhabism, het dominante geloof in Saüdi-Arabië, wat een radicale vorm van islam voorstaat en een letterlijke interpretatie van de Koran leert.

Dat dit soort volslagen absurde hersenspoelerij onmiddellijk de kop in gedrukt moet worden, staat natuurlijk vast. Ik kan me best voorstellen dat je niet zo veel sympathie hebt voor bijvoorbeeld 'het Westen' en ik kan me ook nog best voorstellen dat je je niet altijd thuis voelt in de Britse samenleving. Maar waarom toch telkens die vurige haat, vaak hand-in-hand met agressie, absurde beledigingen, doodsbedreigingen, zelfmoordaanslagen? Ik kan niet anders dan vaststellen dat er achter dit soort mensen (en dus niet per definitie moslims in het algemeen) een enorm destructieve geest schuilgaat.

Lees ook:School weert oranjekoorts en krijgt dan haatmails
Lees ook:Moslima mag wel schoonmaken maar niet in kantine werken
Lees ook:Britse moslimminister spreekt zich uit tegen Nikaab
Lees ook:Reli-poll: slaat oranjegekte door nadat school oranjeprullaria verbiedt?
Lees ook:CGB: Stage van prekende moslimstudent terecht beëindigd

2 reacties op “Joden zijn apen en christenen zijn varkens

 1. adriaan&hennie

  else je heeft helemaal gelijk

    /   Beantwoorden  / 
 2. ben

  nou, waarom is die docent 19jaar stil, nu pas komt hij uit kast,
  dus dat is allemaal leugens, in die school de helfd van docenten zijn engels.

  islam is vrede. en profeet mohammed is voor iederen gekomen dus ook voor ons en niet allen voor moslim of arabieren.
  de meeste westelijke wetenschappers en veel pastors zijn nu moslims.

  leer zelf islam en wacht niet op leugens van de haters.
  http://www.ontdekislam.nl/shahada.php

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.