Religie.blog.nl is ook tijdens vakantie actief!


Zoals al eerder aangekondigd: ik ga er een kleine twee weekjes tussenuit. De blog ligt -in tegenstelling tot ikzelf- in de tussentijd niet stil, gelukkig. We hebben de komende twee maandagen weer columns en een tweetal tussentijdse bijdragen van lekker kritische atheïsten. En, alsof het allemaal nog niet genoeg is, heb ik een zestal bijdragen geschreven over vooroordelen en misverstanden over het christelijk geloof. Is de Bijbel een sprookjesboek, keurt God geweld, polygamie, slavenhandel goed? Is God onrechtvaardig? Enzovoort. Genoeg stof voor discussie in mijn afwezigheid in ieder geval (-; Mijn collegablogger houdt qua reacties een oogje in het zeil, dus hopelijk blijft alles netjes. Het mailadres [email protected] check ik niet tijdens mijn vakantie, vragen worden pas na afloop beantwoord. Veel plezier, tabee en wat mij betreft tot 11 augustus!

Lees ook:Drop uw religieuze ei op religie.blog.nl
Lees ook:Ankie (16) biedt excuses aan voor het woord ‘grap’
Lees ook:Mohammed, bedankt
Lees ook:Welkom op religie.blog.nl!
Lees ook:Religie.blog.nl breidt columnistenteam uit

4 reacties op “Religie.blog.nl is ook tijdens vakantie actief!

 1. David Slager (redactie)

  Canarisch eilanden, Gran Canaria: niet tussen de roodverbrande Nederlanders aan één van de zuidelijk gelegen ‘playa’s', maar noordelijker -weg van het toerisme- in een authentiek landelijk huisje. Heerlijk!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Elske

  Veel plezier!

    /   Beantwoorden  / 
 3. krista

  geniet ervan, Daaf!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.