Religie.blog.nl presenteert columnist Abdulwadûd Louws

Abdulwadûd Louws wordt vanaf heden columnist bij themablog Religie.blog.nl. Louws is een autochtone Nederlander, opgegroeid en opgevoed als Nederlands-Hervormd christen. In 1996 bekeerde hij zich tot de islam en sindsdien is hij overtuigd moslim. Louws is getrouwd en heeft drie kinderen. Op zijn weblog ‘Islam in mijn dagelijks leven’ schrijft Louws al enkele jaren over de positie van de islam in zijn dagelijks leven. Voor religie.blog.nl zal hij met name vanuit islamitisch oogpunt actuele of verrassende zaken van een persoonlijke noot voorzien. Abdulwadûd zal tweemaal per maand een column schrijven voor Religie.blog.nl, zijn eerste bijdrage zal volgende week geplaatst worden onder de titel ‘Eerst Nederlands-Hervormd, nu moslim. Wat bezielt mij?’, waarin hij onder meer ingaat op zijn bekering tot de islam.

Louws is na dr. Willem J. Ouweneel de tweede columnist van religie.blog.nl. De eerste column (Paisley premier van Noord-Ierland? Ouweneel zet vraagtekens…) van Ouweneel is deze week gepubliceerd op de blog.

Religie.blog.nl maakt deel uit van het netwerk van themablogs van blog.nl, dat in juni 2005 is opgezet. Alle themablogs worden beheerd en geschreven door deskundigen/journalisten. In de maand februari passeerde het themanetwerk van blog.nl de één miljoen bezoekers per maand. Religie.blog.nl is sinds halverwege januari actief en werd in de maand maart gemiddeld 436 keer per dag bekeken (pageviews) door dagelijks 236 unieke bezoekers. Elke maand trekt religie.blog.nl meer bezoekers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met David Slager, redacteur religie.blog.nl, via [email protected].

Lees ook:Dr. Willem J. Ouweneel columnist bij Religie.blog.nl
Lees ook:Religie.blog.nl breidt columnistenteam uit
Lees ook:Interview columnist Abdulwadûd Louws in omroepblad EO-Visie
Lees ook:Colofon
Lees ook:Drop uw religieuze ei op religie.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.