School weert oranjekoorts en krijgt dan haatmails

Sommige mensen kunnen niet opgaan in de oranjegekte die in dit land heerst. Oke, het kan heel irritant zijn als je niet zo van voetbal houdt.

Maar wat is het toch mooi dat we met miljoenen mensen kunnen genieten van het leven dankzij een spel met een bal en 22 spelers.

De Zwolse reformatorische school voor speciaal onderwijs denkt daat anders over en verzocht afgelopen vrijdag de bedrijven en chauffeurs die de leerlingen vervoeren, om oranjeprullaria uit de busjes te verwijderen.

Deze actie levert de school 22 haatmails op. Een haatmail sturen naar een school is natuurlijk ook wel weer een ander uiterste.

 

foto van Sonja Finney

 

Lees ook:Reli-poll: slaat oranjegekte door nadat school oranjeprullaria verbiedt?
Lees ook:Hitlergroet gefilmd in ‘christelijke schoolklas’
Lees ook:Moslima mag wel schoonmaken maar niet in kantine werken
Lees ook:Basisschool mag ouders niet verplichten om handen te schudden
Lees ook:Joden zijn apen en christenen zijn varkens

Eén reactie op “School weert oranjekoorts en krijgt dan haatmails

  1. Weldon Farmer

    Vaak stromen ze door naar het speciaal onderwijs. In het speciaal onderwijs komen deze kinderen vaak terecht in de school voor moeilijk opvoedbare kinderen (zmok-school). Daar komen ze in een groep met kinderen met andere ernstige gedragsproblemen. En de ene groep werkt dan als een rode lap op een stier op de andere, waardoor de autisten niet meer zijn te handhaven. Zij belanden dan thuis. Soms voor korte tijd, wachtend op een plek op een andere school, soms voor jaren.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.