Categorie: "Religie-poll"

Reli-poll: slaat oranjegekte door nadat school oranjeprullaria verbiedt?

Zwolse reformatorische school 'verzocht afgelopen vrijdag de bedrijven en chauffeurs die de leerlingen vervoeren, om oranjeprullaria uit de busjes te verwijderen. De oranje versierselen en het draaien van 'oranjemuziek' werden door verschillende ouders niet op prijs gesteld en ook de school zelf vindt het niet bij de identiteit passen,' schrijft IKON.

Het gevolg was dat de school 22 haatmails ontving. Tijd voor een poll. Slaat de Oranje-gekte in ons land door? Een school die de oranjekoorts verbiedt en dan het gevolg 22 mensen die zich geroepen voelen om de school te gaan bedreigen.

Stem hiernaast!

foto van eworm

 

Wilders moeheid

De berichten waren duidelijk aanwezig dat gisteren of vandaag Fitna uitgezonden zou worden. Maar de provider gooide roet in het eten en Nova meldde afgelopen week dat Wilders geen geheime beloftes meer doet aan journalisten wanneer zijn film nu precies komt.

Update: Hij is online. Bekijk Fitna hier.

 

Verdeeldheid over film Wilders

Wilders brengt met Fitna Nederland in gevaar! Was de stelling van religie.blog.nl.

Honderd mensen vulden de poll in. Jullie zijn verdeeld. 47 procent vindt dat hij ons land in gevaar brengt. 44 procent denkt van niet en 8 procent weet het niet.

Eind van de maand zullen we zien wat de gevolgen zijn van zijn film Fitna. De anti-Koranfilm wordt overigens niet uitgezonden op de publieke omroep.

Moderator David geeft het stokje door

,,Omdat de huidige redacteur helaas de redactie van deze blog niet langer kan combineren met zijn overige werkzaamheden, is Blog Online voor Religie.blog.nl op zoek naar nieuwe redacteuren.” [meer...] Als columnist ben ik aan Religie.blog.nl verbonden maar bij het lezen van dit zakelijk opgestelde bericht, besef ik dat ik David, de huidige redacteur, eigenlijk niet ken. Tijd voor een interview!