Deense kranten drukken spotprenten opnieuw af

danish riot flag

De Deense kranten hebben opnieuw de spotprent afgedrukt van de islamitische profeet Mohammed. Gisteren werd een aanslag verijdeld op de tekenaar Kurt Westergaard van de spotprenten. Twee Tunesiërs en een Deen van Marokkaanse afkomst werden gearresteerd. In 2006 veroorzaakte twaalf spotprenten rellen in Libanon en Syrië en boycotte verschillende landen in het Midden-Oosten producten uit Denemarken. Bij protesten in Nigeria, Libië en Pakistan vielen toen ten minste vijftig doden. De kranten willen hiermee laten zien dat ze niet zullen buigen voor extremisme.

Lees hier waarom christenen wel de spot kunnen drijven met god en het geloof.

Lees ook:Wilders gewilde gast in buitenland
Lees ook:Wrijving tussen soennitische moslims en Al-Qaida
Lees ook:Moslimlanden gaan samen praten over Wilders
Lees ook:Stop de persen! Paris Hilton is ‘veel spiritueler’ geworden
Lees ook:Pakistan blokkeert YouTube om Wilders

67 reacties op “Deense kranten drukken spotprenten opnieuw af

  1. Paapsgezind

    Net goed voor die haatbaarden!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frans

    BRAVO Deense kranten. BRAVO tekenaar! Daar kunnen de Nederlandse kranten en politici nog een puntje aan zuigen! Dat is het enige dat een juiste boodschap afgeeft aan de islamitische wereld. Het is te gek voor woorden dat wij ons door deze moslim- bezoekers van ons land zó in een hoek laten drukken! Deze moslim-bezoekers zijn hier lang genoeg geweest! Ze horen hier niet te blijven; het is tijd voor dit ongewenste bezoek- de moslims- naar huis terug te gaan. Niet goedschiks dan kwaadschiks! Want je hoort hier niet thuis! PUNT! En geen AOW, geen WAO, dat zoek je thuis maar uit! Zeker geen bijstand e.d.! Het moet hiermee afgelopen zijn! Moslims: Je hebt geen enkel zeggenschap in dit land. En de landverraders die de moslims in dit land hebben laten wortel schieten, mogen met jullie mee…naar Mecca! Ook landverraders als de Koranvertaler Leemhuis. Die het woord Allah verkeerd heeft vertaald met God. Want Allah is niet God! Allah is een samentrekking van al-ilah, wat de-god betekent. Grammaticaal letterlijk vertaald is Allah NIET GOD! Dat Leemhuis dat heeft gedaan, is niet uit taalmotieven, maar uit politiek-religieuze motieven. MAAR HET IS WEL EEN LEUGEN! Daarmee is Leemhuis niet alleen een BEWUSTE LEUGENAAR, maar ook een verrader van de Koran, van de Islam en van het Arabisch, van Nederland en van het Nederlands!

    Oh…is dit niet-politiek-correct? Ga dan nu maar gelijk weg! Want als je zo doorgaat, dan komt het kwaadschikse er nog van! Want je wil je niet alleen niet aanpassen; je wilt overnemen. En SCHIJTERTS als Balkie en de zijnen, die ons aan jullie over hebben geleverd, moeten ook verdwijnen! Dit is de enige juiste reaktie hier! Niet, de moslims met hun barbaarse geweld ons laten intimideren en in alles bewilligen. Neen, de beuk er in!
    HET IS TE GEK DAT DEZE DEENSE MENSEN BESCHERMING NODIG HEBBEN, NET ALS ONZE HIRSI EN GEERT! Dus zover hebben onze overheden- de schijtertst en lafaarden het al laten komen! HET KLIMAAT ZOU ZO MOETEN ZIJN DAT DEGENEN DIE MENSEN ALS HIRSI, EN GEERT BEDREIGEN, ONMIDDELIJK ZOUDEN WORDEN OPGEPAKT EN GEVANGEN WORDEN GEZET! Als ze al niet bij hun vluchtpoging worden doodgeschoten. Opgeruimd staat netjes! Of de juiste straf dienen te krijgen! Hirsi en Geert zouden zonder speciale politiebescherming rond moeten kunnen lopen in dit land! En ze zouden zelf een WAPEN DIENEN TE MOGEN DRAGEN! EN OOK IK ZOU DAT MOETEN MOGEN! Als Pim en Theo een wapen hadden gehad zouden zij nog leven, en hun moordenaars dood zijn. Maar dat heeft Balkie niet gewild. Pim dood kwam Balkie goed uit! Maar onze schijt-politici willen niet dat wij ons kunnen verdedigen, want zij zijn veels te bang dat wij in OPSTAND komen tegen hun STAATS- TERREUR!
    Oh, ja, wij moeten met zijn allen zo gaan doen als deze tekenaar en kranten. Dan worden de moslims hier en in hun landen zo overweldigd dat hun protesten worden verstomd. Dan zullen zij zien dat wij ons niet door hen laten intimideren, en dat hun gedrag de mensen in het Westen steeds bozer maakt. De politici en overheden en de moslims zullen dan zien dat wij door de reakties van moslims zover worden gedreven dat het hek van de dam gaat. En berg je dan maar moslim, en laf den Haag. En denk niet dat de politie of het leger je zal beschermen. Want die zijn het met een ferm betoon van kracht tegen deze moslim-terreur en intimidatie eens! Dan zijn jullie je zetel kwijt, en wie weet waar het schip dan strand!
    WIJ WILLEN NEDERLAND TERUG dat jullie, Balkie en zijn voorgangers, van ons hebben laten stelen! NIET MEER!

      /   Beantwoorden  / 
  3. lou

    Zo! Ongezouten van Frans.

    Maar dit is wel een voorbeeld van wat ik bedoel met een ‘streep in het zand’ en ‘je keihard opstellen,’ in m’n commentaren op het artikel ‘Voer islamitische wetgeving in!’ elders op Religie.blog.

    Politiek Nederland houdt graag de rust in de tent, logisch, maar haar non-beleid tegen het indringen van de Islam in onze samenleving is heel gevaarlijk.
    Hebben ze daar geen historisch besef?

    Het gaat niet zomaar over religie en de vrijheid een zeker geloof aan te hangen. Het gaat over de inrichting van de samenleving; onze samenleving.

    Dit gaat de Staat aan, en dat moeten ze daar in Den Haag ook gaan snappen!

    Hoe vertellen we ze dat? Want ze snappen het kennelijk niet.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Frans

    Wij kunnen ze het niet vertellen, want ze kunnen (en willen) niet horen! Ze hebben hun kop in het achterwerk van de moslims in Saoudi-Arabie etc. gestoken.

    Dus moeten ze maar voelen. Mijn God, laat Balkie en de échte verantwoordelijken het dan voelen! Niet onschuldige mensen!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Lou

    Wel,.. uh,.. hmm …
    Er is ook zoiets als het uitoefenen van ons democratisch recht om in het openbaar over politieke zaken te spreken.
    Ik heb het gevoel dat u met uw schrijverijen ook een bijdrage levert aan de opinievorming; heel democratisch.
    Ik heb me laten vertellen dat journalistiek / Den Haag de tendensen in ‘openbaar debat’ op het internet ook in de gaten houdt.

    Dus als er daar over de Islamisering van onze samenleving goede en heldere opinie gevormd wordt, dan kan dat zeker helpen bij het vormen van een meer concrete beleidsvisie in deze zaak.

    In de blog ‘Predikant geeft Geert Wilders gelijk’ elders hier, kunnen we wellicht een aardige opsteker vinden.

    >Steun uit onverwachte hoek voor Geert Wilders van ene predikant dr. André Troost.
    “Als we niet oppassen verliezen we alleen al dankzij ons geboortecijfer op den duur heel onze cultuur. (..) Wij willen niet overspoeld door een cultuur die de onze niet is.”

    Historisch aardig gezichtspuntpunt:
    Na de grote pest golven in de vroege Middeleeuwen was Europa flink uitgedund.
    De bestuursmachten hadden toen een groot probleem: hoe houden we met zo weinig zielen in vredesnaam de Islam buiten de deur?
    Rome deed haar ding, en begon de mensen er krachtig van te doordringen dat sex er uitsluitend voor is om kinderen te maken. Met decreten als ‘handjes boven de dekens,’ mannen alleen met vrouwen, geen abortus en geen anticonceptie, heeft men de baby output inderdaad flink weten op te schroeven.

    ‘we’ zitten er nu nog mee, maar dat is een andere blog.

    Lou.

      /   Beantwoorden  / 
  6. C.M.D. Minkenberg - Fransen

    Het wordt tijd dat de radicale Moslims hun pubertijd en jaloersheid afleggen,door hun vrouwen zich van top tot teen te laten bedekken en eindelijk volwassen worden. Vrouwen zijn gelijk aan mannen en andersom. Zijn de radicale Moslims bang hun macht over hun vrouw te verliezen? GOD of ALLAH= het Licht=de Bron=Energie=VREDE=Liefde=Blijdschap=Vreugde=Respect=Eenheid=Gezond Leven=Evenwicht=Positiviteit=GOD of ALLAH, dat wens ik dan ook alle aardbewoners toe. Ophouden met dat kinderachtige puberale gedoe, wordt eindelijk volwassen. Groet een Vrouw Carla M.-F.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Frans

    Ik kwam bewijs tegen van iets dat ik eigenlijk al vermoedde maar waar ik het fijne niet van wist!

    ER IS EEN BEWUSTE AGENDA OM NA WW II ZOVEEL MOSLIM-IMMIGRANTEN IN HET WESTEN TE LATEN EMIGREREN MET HET DOEL OM ZODANIGE SPANNINGEN TE VEROORZAKEN DAT DE ‘CHRISTEN’- MOSLIM- OORLOG DIE DEZE FIGUREN PLANNEN, ZOU GAAN PLAATSVINDEN!

    Dus wij moeten OPPASSEN, dat wij ons niet door deze criminelen waardoor onze overheid/politiek/ media zich hebben laten gebruiken, voor hun karretje laten spannen!

    http://www.onlinejournal.com/artman/publish/article_415.shtml

    Quoting from the video clip: Mullins says, “Israel actually plans to exterminate the entire Arab Muslim population in the world, and the Muslims know this . . . Israel is interested only in genocide and exterminating all the Arab people or putting them under complete domination . . . the Israelis are always exterminationists.”

    Then Atkins asks, “Is the United States being used by Israel to create a Christian-Muslim war?”

    Mullins responds, “Yes. It’s all deliberate . . . a billion Christians and a billion Muslims are now at a war to the death with each other, and the only victor will be the state of Israel.”

    Belijk deze video: http://video.google.nl/videoplay?docid=3806520899685967603&q=The+Neo+Zionist+New+World+Order%3A&total=11&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

    Als dit niet lukt, ga dan naar http://www.video.google.com en zoek naar de video “The Neo-Zionist New World Order”

    Voor meer ga naar de website: http://www.arsenalofhypocrisy.com/ En zoek de titels van de boeken op http://www.google.com

    En maak dan je borst maar nat. Wat een smerige criminele bende die de touwtjes van de marionetten, onze Balkie / politici/media/rechters etc. in handen hebben!

      /   Beantwoorden  / 
  8. Frans

    Een website die heel veel goede informatie geeft is: http://www.radioislam.org/
    Natuurlijk is dat een site van een moslim. Dat moet je je ook bewust zijn als je die bezoekt. Maar enorm veel informatie is niet door moslims geschreven! Het is informatie die ik op geen andere site gezien heb. Daarom beveel ik toch deze site aan, vanwege deze belangrijke informatie die ons door degenen die ons al zo lang HERSENSPOELEN onthouden wordt…verboden…omdat ze niet willen dat wij de waarheid te weten komen over de geschiedenis e.d. Ik heb in het boek “Hitler Founder of Israel” dat ik daar kon vinden, geleerd dat Hitler zeker 10 jaar lang vergiftigd is door zijn arts! Hoeveel millioenen zal dat gekost hebben doordat de vergiftigde Hitler niet de juiste beslissingen kon nemen omdat hij vergiftigd was?
    En ik heb geleerd dat het helemaal niet het plan was van Hitler om alle Joden uit te roeien. En van deze video (zie mijn vorige bijdrage hierboven) hoorde ik dat Hitler juist alle Joden in de laatste jaren liet oppakken, en in een concentratiekamp plaatste omdat Hitler na zijn nederlaag in Rusland wist dat hij de oorlog had verloren. Hij deed dat niet om de Joden uit te roeien, integendeel: hij wilde de Joden uit de Duitse steden hebben die massaal door de geallieerden werden gebombardeerd. Door hen in de kampen te plaatsen wilde hij de Joden juist beschermen tegen mogelijke omkoming door geallieerde bommen. Hitler rekende er nl. op dat hij deze Joden dan aan het eind van de oorlog als onderhandelingsmiddel kon gebruiken! Het was nimmer Hitler’s plan alle Joden uit te roeien. Dat maakt o.a. dit boek duidelijk. Het feit dat NAZI-Duitsland 150.000 Joden in hun Defensie werkzaam hadden, bewijst dat ook. En nog veel meer. Maar dat komt niet goed uit voor de criminele elementen die al in de 19-e eeuw op het Zionistisch Wereldcongress in Zwitserland 3 Wereldoorlogen planden. Na de derde wereldoorlog, zo planden zij toen al, zou de gehele wereld onder hun controle zijn!
    O, ja, de plaatjes van uitgemergelde lijken van de concentratiekampen, en de vergassing. Er is geen bewijs voor. Zyklon -B werd niet gebruikt om te vergassen. Het was normaal in gebruik om luizen te verdelgen van mensen en kleren en gebouwen. Het laat blauwe sporen na…en die zijn in de gaskamers niet gevonden bij degelijk onderzoek. De luizen waren een probleem omdat er typhus heerste in de kampen en de luizen die doorgaf. De uitgemergelde lijken zien er waarschijnlijk zo uit omdat deze mensen aan de typhus overleden waren. En de crematoria werden ingezet om te voorkomen dat de zeer besmettelijke thypus dmv. deze slachtoffers van de ziekte nog meer slachtoffers kon maken.
    Ontken ik nu dat er vreselijke misdaden zijn begaan? Integendeel. Maar het getal van 6 millioen Joden blijkt absoluut niet te kloppen. En heel veel meer niet.
    Omdat ik dit schrijf, ben ik nu een Holocaust deniar? Onzin, laat je door de agenda van deze misdadigers die ons tientallen jaren GEHERSENPOELD HEBBEN NIET LANGER DOOR VALS SCHULDGEVOEL TEGENHOUDEN EERLIJK DE FEITEN TE ONDERZOEKEN- dat betekent beslist niet dat je Joden zou haten als je dat doet. Integendeel. Maar degenen die ons zo lang hebben gehersenspoeld hebben ons dat valse schuldgevoelens aangepraat. En daar moeten wij boos op zijn! Daar moeten wij ons tegen verzetten! Ik heb nooit toegegeven, zegt Mullins in deze video dat er ooit een Holocaust geweest is, dus hoe kan ik die nu ontkennen?
    Wat wel een Holocaust is geweest, is de volstrekt zinloze bombardement van Dresden. Waarbij bewust burgerslachtoffers gemaakt werden, sterker: Dat diende geen enkel militair doel! Het was het doel van de geallieerden om de hele stad uit te roeien. Men was zich bewust van de vele vluchtelingen die in deze stad waren, en bombardeerde deze stad omdat het doel was allen te vermoorden, met geen mogelijkheid te ontsnappen. Want men zorgde ervoor dat de bluswerkzaamheden door de golven die erop volgden absoluut onmogelijk te maken! De geallieerden die hier aan schuldig zijn, zijn de grootst mogelijke criminelen! Maar die zijn nooit voor hun misdaden vervolgd. Bush ook niet… En zovelen niet… En de Neurenberger-trials zijn ook niet correct verlopen. Recht? Waar is in deze wereld recht? Het is een ‘rechts’circus, ook in Nederland! God is een wreker van dit alles!
    http://www.4rie.com/

      /   Beantwoorden  / 
  9. Popje

    @ Frans,

    Wat heb jij een zieke geest zeg!! Jij bent nog erger dan dat je over je moslim medemens schrijft, Hitler wilde geen joden uitroeien, jij bent nog veeeeeel gevaarlijker.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Frans

    Poppie: Als je geen argumenten hebt om mijn argumenten aan te pakken, houd dan je mond.

    Het aanvallen van personen is een zwaktebod bij discussies: If you can’t attack the message, attack the messenger! LAF!

      /   Beantwoorden  / 
  11. Tom W.

    Dag mensen,

    De verhitte discussie die hier gevoerd wordt is interessant, leuk en verbreedt je kennis; maar willen jullie de toon wat matigen alsjeblieft? Bijvoorbeeld verwijten maken met ‘ziekegeest’ en dat de ander ‘laf’ is gaat natuurlijk nergens over. Hou het vriendelijk; reageer met argumenten en behandel elkaar met iets meer respect.

    Dank je,

    Moderator Tom

      /   Beantwoorden  / 
  12. Chris van Hattem

    @ Frans

    Er zit een hoop in jouw verhaal wat ik ook als een mogelijke waarheid heb (aan)geleerd.
    Maar heb jij dan niet, net als ik, juist het idee dat je je niet moet afkeren van je gecreeerde vijand. Maar juist van het gajes dat dit mogelijk maakt? De Israelische en Amerikaanse politiek en hun schandelijke propaganda die al aan de gang is vanaf het moment dat WW11 eindigde.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Chris van Hattem

    En die spotprenten? Ach, ik vergeet nooit meer die tralala toen Madonna aan een kruis ging hangen.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Popje

    @ Frans,

    Met tegenargumenten over de Holocaust hoef ik niet te komen, daar is de geschiedenis duidelijk over, dat jij daarover twijfels zaait, dat is triest.

      /   Beantwoorden  / 
  15. Popje

    @ Frans,

    Ik wens je Liefde Blijdschap & Vrede toe.
    Vrucht van Gods Geest in jou.
    en een heleboel geduld om je naaste in LIEFDE te bereiken, waar jij mee bezig bent daar is de kerk KAPOT aangegaan al eeuwen lang, het zaaien van angst!!

      /   Beantwoorden  / 
  16. Popje

    En ik zal voor je bidden dat je die liefde echt mag gaan ervaren.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Chris van Hattem

    Frans ontkend de holocaust niet, hij zet er kritische vraagtekens bij. En terecht, de bewijzen zijn er ook, bijv. een hoop joden zijn zonder opgaaf vertrokken naar de States bijvoorbeeld, hun getallen zijn bij het sterftecijfer geteld.
    Verder heeft de kerk zichzelf opgeblazen door al die stupid acties, de afgelopen 2000 jaar.
    Ik steun je in je terchte stress Frans.

      /   Beantwoorden  / 
  18. Vanes

    Frans:
    “En ik heb geleerd dat het helemaal niet het plan was van Hitler om alle Joden uit te roeien.”
    Ontkent de holocaust niet? Wel eens in Auschwitz geweest, gezien hoe daar een efficiente machinerie stond met maar 1 doel: het vernietigen van zoveel mogelijk mensen in een zo kort mogelijke tijd! En de ‘nuttige’ zaken zoals haren, brillen en gouden tanden natuurlijk wel bewaren.
    Kotsmisselijk word ik ervan als hier gezegd wordt dat Frans de holocaust niet ontkent.
    Lees dan nog eens dit citaat:
    O, ja, de plaatjes van uitgemergelde lijken van de concentratiekampen, en de vergassing. “Er is geen bewijs voor. Zyklon -B werd niet gebruikt om te vergassen. Het was normaal in gebruik om luizen te verdelgen van mensen en kleren en gebouwen. Het laat blauwe sporen na…en die zijn in de gaskamers niet”
    Beste Chris in het gunstigste geval kun je niet lezen maar dit is holocaustontkenning en in mijn ogen pure geschiedvervalsing en het rechtpraten van een verderfelijk regime.
    Lees Primo Levi eens een keer en kom zeg me dan nog eens dat Frans terecht twijfelt!

      /   Beantwoorden  / 
  19. Chris van Hattem

    Vanes,

    Alle feiten van de holocaust zijn afschuwelijk, begrijp me niet verkeerd en ik heb het idee dat je Frans ook anders moet lezen, maar voordat we in die babylonische (!) spraakverwarring vervallen, wil ik zeggen dat het , nu zestig jaar later, soms net lijkt of de joden het enige slachtoffer waren van de endlossung. En dan moet ik me verplaatsen in de jongere generatie. Wat die nu leren ieder jaar rond Bevrijdingsdag.
    Gehandicapten, zigeneurs, ook zij gingen de kamers in. Maar alle blikken gaan maar een kant op…
    Ik blijf volhouden dat het gehele westen na de WO 2 de verkeerde weg is ingeslagen en eigenlijk hebben we met z’n alle in europa flink zitten pitten.

      /   Beantwoorden  / 
  20. Chris van Hattem

    Ik merkte aan Frans z’n schrijven dat hij ergens ‘op’ zit. Iets waar ik 10 jaar geleden al op zat en nu relevant wordt om alles in perspectief te kunnen zien.
    Ook iets waar ik weer, vrij snel, afstand van nam, omdat het te groot is voor een mens, als hij er niet over kan praten. Nu, sinds de laatste paar jaar wil iedereen ineens vanalles roepen, dus neem ik afstand.
    Een boek kan die gedachte niet veranderen, hoe lief je het ook bedoeld. Ik heb het wel genoteerd. :) Al heb ik nog 2 boeken op stapel staan.

      /   Beantwoorden  / 
  21. Frans

    Goed, het lijkt van het onderwerp af te raken, maar de Zionisten hebben op hun congress in Bern in 1884 of daaromtrent al 3 Wereldoorlogen gepland. Na de Derde zouden zij de hele wereld regeren! Dat is geen loze kreet. Daar gebruiken zij hun banken voor. De bank is in het leven geroepen…om OORLOG te voeren…ja daar keek ik ook van op, toen ik dat pas hoorde. Wil je van je stoel rollen? Okay: Bekijk de video: The Neo-Zionist Order: WHO RULES YOUR RULERS ? http://video.google.nl/videoplay?docid=-6284263515742115035&q=The+Neo-Zionist+Order&total=6&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
    Daarin vertelt Eustice Mullins zoveel nieuwe dingen, dat ik begrijp dat Henry Kissinger hem te gevaarlijkste man van Amerika heeft genoemd. Hij begint met deze uitspraak: Mullins says, “Israel actually plans to exterminate the entire Arab Muslim population in the world, and the Muslims know this . . . Israel is interested only in genocide and exterminating all the Arab people or putting them under complete domination . . . the Israelis are always exterminationists.”
    Then Atkins asks, “Is the United States being used by Israel to create a Christian-Muslim war?”
    Mullins responds, “Yes. It’s all deliberate . . . a billion Christians and a billion Muslims are now at a war to the death with each other, and the only victor will be the state of Israel.”

    Oppie: Ik begrijp je reaktie. Zo zou ik nog niet zo lang geleden ook hebben gereageerd. Ik neem het je niet kwalijk. Je laat zien hoe wij gehersenspoeld zijn door de propaganda, die met een heel bewust doel werd gevoerd! Ik wil daar hier niet te ver op ingaan. Maar het verhaal dat wij al deze jaren – wij zijn er mee opgevoed- met de paplepel ingegoten hebben gekregen, klopt niet!

    Ga naar http://www.radioislam.org/ & http://www.4rie.com/ Van de eerste kun je in het Nederlands boeken downloaden die zeer informatief zijn!

    Als je Jezus Christus volgt, die De Waarheid is, ben je open voor de waarheid, Poppie!

    Je moet onderscheid maken tussen échte kinderen van Abraham, en mensen die zich Jood noemen, maar die door Jezus Christus kinderen van de duivel worden genoemd. Dat zijn degenen die de Talmud als belangrijkste boek gebruiken, welke Jezus bestrafte omdat deze het Woord van God krachteloos maakte! (Zie Joh. 8:44 en ervoor) Zelfs onder de Joden onderling speelt altijd de vraag: Wie is een Jood? De meeste Joden in Israel, zijn helemaal geen zaad van Abraham, maar komen uit Azië. Daar zal ik hieronder een link over geven.

    And also this site is a good start (when you enter, it shows many good links): http://www.usawakeup.org

      /   Beantwoorden  / 
  22. Frans

    Oh, ja Eustice Mullim’s site is: http://www.arsenalofhypocrisy.com/

    Dat begint daar al goed:

    “I was not involved in the September 11 attacks in the United States nor did I have knowledge of the attacks. There exists a government within a government within the United States. The United States should try to trace the perpetrators of these attacks within itself; to the people who want to make the present century a century of conflict between Islam and Christianity. That secret government must be asked as to who carried out the attacks. … The American system is totally in control of the Jews, whose first priority is Israel, not the United States.” Usama Bin Laden

    Ik geloof hem! En hij heeft gelijk! Eustice Mullins is niet de enige die zegt dat 9/11 een klus was door de US-regering, dat zegt ook filmproducent Aaron Russo. Kijk: http://www.youtube.com/watch?v=QBOIZmuP1P8 waar hij Presidentskandidaat Ron Paul (die door de media geboycot wordt) interviewt voor zijn film: “America Freedom to Fascism” zie http://www.freedomtofascism.com en op video.google of youtube. Hier wordt Aaron Russo geinterviewd door Alex Jones van http://www.infowars.com Hierin wordt duidelijk dat Rockeffeler wist van de aanval op de Twin Towers en vertelde Aaron ervan ruim voor het plaatsvond- hoor meer in dit interview: http://video.google.nl/videoplay?docid=5420753830426590918&q=historic+interview+with+aaron+russo&total=13&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

    En: “It’s the function of the CIA and other intelligent agencies under orders from the bankers (Federal Reserve) to keep the world unstable, to propagandize and deceive the people. To instill fear and teach hatred of other peoples around the world, so that the American people will let the military/industrial/intelligence/media construct spend massive amounts of money for wars of conquest on militarily weak, energy rich nations. ” Randy Atkins, Film Maker

    Oh, wat ik beloofd heb: The Holocaust Industry #1 http://www.youtube.com/watch?v=5BaJCRXsgt4 (er zijn 5 delen, zoek je vandaar zelf) De auteur van dit boek, die wordt geinterviewd is een Jood! Een oprechte Jood! Luister goed naar hem, Poppie! En zie hoe predikanten als John Hagee, en Pat Robertson ons, evangelische Christenen voor het karretje van deze Zionisten wil laten spannen, luister naar Norman Finkelstein hier. Begin hier maar mee.

    mmm… Laat deze Joodse professor wijzen op de waarheid- hij zegt dat een simpele berekening duidelijk maakt, wel kijk zelf: http://www.youtube.com/watch?v=purWmOFl8qc (er zijn 3 delen- dus zoek de rest vandaar uit)

      /   Beantwoorden  / 
  23. Frans

    De man die hierboven de Joodse professor interviewde aan het woord: Holocaust Facts vs. Fiction part 1 of 3: http://www.youtube.com/watch?v=Hv4PUocbxkc (etc.)
    Dit is een derde Jood aan het woord:
    92% of European Jews, were originally Khazars(p-1 of 4) http://www.youtube.com/watch?v=Ry37mKMh04U

    This is what some Jews and Zionist didn’t want you to know 1 http://www.youtube.com/watch?v=eiAwRDhX82c

    Benjamin Freedman Warns America http://www.youtube.com/watch?v=xINjWnrmbx4

    The Dark Side of the ADL pt 1 of 8 http://www.youtube.com/watch?v=sPgKTocAJv0

    Dit gaat over de American Defense League, een Joodse organisatie in de USA die een enorm succesvolle lobby/ drukgroep opereert in Washighton DC.

    Als je deze videos bekijkt, Poppie, kun je rechts ervan een hokje zien met de woorden “Related Videos” Daar kun je de volgende delen van deze videos vinden, en nog veel meer interessante videos die erop betrekking hebben.

    Je hoeft het niet met deze mensen eens te zijn. Maar zij hebben het RECHT om hun bevindingen – en ik vind hen eerlijk, oprecht, en serieus overkomen; mensen die zich verzetten tegen de manipulatie dmv. leugens en bedrog! Als je dat doorkrijgt en in gaat zien hoezeer wij ook in Nederland worden gehersenspoeld, en niet alleen over deze zaak, maar over homo’s, over het broeikaseffect, dan word je boos! Ik wel!

    Neen, ik neem niet klakkeloos aan wat deze mensen zeggen. Maar het zet mij aan het denken. Zo ga ik daarmee op weg, op zoek naar de waarheid. Waar ik in mijn hart ten volle achter kan staan. Ik voel mij gebruikt door deze liedens die mij met hun propaganda gehersenspoeld hebben in Nederland! Ik zei alleen maar die dingen die ik geleerd en vernomen had. Ik wist niet beter!

    Zo moeten moslims zich ook voelen, als zij andere dingen horen dan waar zij in opgegroeid en opgevoed zijn. Als zij een ander verhaal horen. Ik wil hen dat andere verhaal vertellen, maar de Nederlandse media en uitgeverijen laten het mij niet toe… Te bang voor geweld. Maar hoe moeten de moslims dan de waarheid vernemen over hun eigen geloof? Genoeg. Ik heb heel wat aangereikt, zodat jullie die de waarheid willen vinden voor jezelf, alvast een stap op weg hebben! Succes, en moge God je in Zijn Waarheid, ja, tot Zichzelf (wie oprecht de waarheid zoekt, komt uiteindelijk altijd bij de Waarheid, Jezus Christus uit!) leiden en trekken!

      /   Beantwoorden  / 
  24. Vanes

    Kijk iemand die beweert dat Hitler de joden niet uit wil roeien en dat de joden in de tweede wereld oorlog niet vervolgd en uitgemoord zijn. Iemand die in een daaropvolgende mail de joden verwijt een vooropgezet plan te hebben gehad. Zo iemand is in mijn ogen een anti-semiet en een ontkenner van de holocaust.
    Je kunt mening verschillen of de wereld na de tweede wereldoorlog de zaak goed heeft opgepakt en of er geen sprake is van overcompensatie. Ook ik ben geen fan van de machtige joodse lobby in de VS en de Fundamentele Christenen in hun voetsporen. Maar dat getal van zes miljoen staat en kun je niet met wat fabeltjes van tafel vegen.
    En ja er zijn ook zigeuners, homo’s en gehandicapten vernietigd en er zijn voor onze vrijheid veel jonge Amerikanen, Russen, Polenn en Canadezen etc gesneuveld. Ook dat weet ik allemaal wel.
    Maar ik houd het in discussies altijd graag bij feiten en iemand die harde feiten ontkent om daarop zijn standpunt te bepalen is verkeerd bezig.

      /   Beantwoorden  / 
  25. Frans

    Vanes, Je woorden begrijp ik. Maar je redenering en conclusie is verkeerd. Die zijn ebaseerd op de na-oorlogse propaganda die ons allen gehersenspoeld heeft. Daaruit los te komen, tegen de stroom in, is geen eenvoudige opgave. Maar de waarheid vereist het. Anders doe je de waarheid geweld aan. En dan veroordeel en vervolg je mensen die wel voor de waarheid gaan. Dan ben je gewoon geworden tot slachtschapen van de propagandisten! Dan doe je precies wat deze propagandisten – en de Islam en het communisme zijn voorbeelden van andere ideologiën waarmee miljarden gehersenspoeld zijn!- voor ogen hebben. Dan zijn zij succesvol.

    Ga nou eerst een de links bekijken. Dat heb je beslist niet gedaan. Je vliegt over wat ik schreef hen, wordt rood in je kop, en slaat de toetsen van je keyboard plat, en voila…je bent je boosheid kwijt. Maar je schiet er zo geen klap mee op.

    ALLEREERST: Niemand hier ontkent het leed Joden aangedaan. Om te beginnen wil ik wel even zeggen dat er veel meer Christenen in de oorlog zijn omgekomen dan Joden. Daar hoor je niemand over. Dat is GESCHIEDSVERVALSING. Daar moet je eens over gaan nadenken waarom dit zo gebeurt!

    Maar als je de mening van de Joden over de ‘goyim’ – de heidenen- leest in hun heiligste boek, de TALMUD, (ga naar http://www.radioislam.org/nederlands/nederlands.htm waar je citaten uit de Talmud kunt vinden – doe nu éérst je huiswerk voor je weer de pen pakt. ) dan begrijp je dat die vele milioenen Christen-slachtoffers van WO II voor de Joden geen klap betekenen. Die tellen niet. De Joodse slachtoffers (en ik moet zeggen dat ik met zeer veel schroom het woord Joden hier schrijf. Want er zijn Joden, echte Joden, en valse Joden! De échte Joden zijn kinderen van Abraham, aan wie God beloften gegeven heeft. De valse zijn de soort die Jezus Christus steeds zochten te vermoorden, wat ze uiteindelijk ook gelukt is, en waarvan Jezus Christus zegt: “Gij hebt de duivel tot vader”- Johannes 8:44 Dat onderscheid wordt ten onrechte niet gemaakt door de kerk, en daarmee volgt zij de leugenaar!) zijn alleen maar belangrijk voor hen.

    Kijk hier:
    http://www.radioislam.org/nederlands/Stierven-er-werkelijk-zes-miljoen/Citaten-uit-de-Joodse-Talmoed.html

    Leerstelling van de Talmoed: Niet-Joden zijn niet menselijk:

    “De Joden worden mensen genoemd, maar niet-Joden zijn geen mensen. Het zijn beesten.”
    Talmoed: Baba mezia, 114b

    “De Akum (niet-Jood) is als een hond. Ja, de geschriften leren ons aan de hond meer eer te betonen dan aan de niet-Jood.”
    Ereget Raschi Erod. 22 30

    “Zelfs hoewel God de niet-Jood schiep zijn het nog altijd dieren in menselijke gedaante. Het is niet gepast voor een Jood om te worden gediend door een dier. Daarom zal hij worden gediend door dieren in mensengedaante. “
    Midrasch Talpioth, p. 255, Warsaw 1855

    “Een zwangere niet-Jood is niet beter dan een zwanger dier.”
    Coschen hamischpat 405

    “De zielen van niet-Joden komen van onzuivere geesten en worden varkens genoemd.”
    Jalkut Rubeni gadol 12b

    “Hoewel de niet-Jood dezelfde lichaamsbouw heeft als de Jood, verhouden ze zich tot de Jood als een aap tot een mens.”
    Schene luchoth haberith, p. 250 b

    “Als u eet met een niet-Jood, het is hetzelfde als eten met een hond. “
    Tosapoth, Jebamoth 94b

    “Als een Jood een niet-Joodse dienaar of dienstmeid heeft die sterft, moet men geen sympathie voor de Jood betonen.
    U behoort tegen de Jood te zeggen: “God zal ‘uw verlies’ vervangen, net zoals een van zijn ossen of ezels zou zijn gestorven”.”
    Jore dea 377, 1

    “Geslachtsgemeenschap tussen Ongelovigen is als geslachtsgemeenschap tussen dieren.”
    Talmud Sanhedrin 74b

    Met “Ongelovigen” (Engels: ‘Gentiles’, Hebreeuws: ‘Goyim of Goijim) wordt bedoeld: niet-Joden, met name Christtenen en Moslims.

    “Het is toegestaan het lichaam en het leven van een Ongelovige te nemen.”
    Sepher ikkarim III c 25

    “Het is de wet om iedereen te doden die de Torah ontkent. De Christenen behoren tot de ontkenners van de Torah. “
    Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5

    “Een ketterse Ongelovige mag u met uw eigen handen doden. “
    Talmud, Abodah Zara, 4b

    “Iedere Jood die het bloed verspilt van de goddelozen (niet-Joden), doet hetzelfde als het brengen van een offerande aan God.”
    Talmud: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772

    Hoe bereidt een Jood zich voor op zijn misdaad?

    Als een Jood in de verleiding komt om kwaad te doen moet hij naar een stad gaan waar men hem niet kent en daar het kwaad doen.
    Moed Kattan 17a .

    Een Jood slaan is hetzelfde als God slaan

    Als een heiden (Ongelovige) een Jood slaat, moet de Ongelovige worden gedood.
    Sanhedrin 58b.

    Het is in orde. als men niet-Joden bedriegt

    Een Jood hoeft geen Ongelovige te betalen voor het loon dat hij hem voor werk schuldig is.
    Sanhedrin 57a .

    Joden hebben superieure wettelijke status

    “Als een os van een Israëliet een os van een Kanaäniet verwondt is er geen aansprakelijkheid; maar als een os van een Kanaäniet een os van een Israëliet verwondt… de betaling moet geheel voldaan worden. “
    Baba Kamma 37b.

    Joden mogen stelen van niet-Joden

    Als een Jood een voorwerp vindt dat verloren is door een Ongelovige (“heiden”) hoeft het niet te worden teruggegeven. (Ook bevestigd in Baba Kamma 113b).
    Baba Mezia 24a .

    God zal niet een Jood sparen die “zijn dochter uithuwelijkt aan een oude man, of de vrouw neemt voor zijn zoontje, of een verloren artikel aan een Ongelovige teruggeeft…”
    Sanhedrin 76a.

    Joden mogen niet-Joden beroven en doden

    Als een Jood een Ongelovige vermoordt, zal er geen doodstraf zijn.
    Wat een Jood steelt van een Ongelovige, mag hij houden.
    Sanhedrin 57a .

    De Ongelovigen zijn buiten de bescherming van de wet en God heeft “hun geld aan Israël ter beschikking gesteld.”
    Baba Kamma 37b.

    Joden mogen liegen tegen niet-Joden

    Joden mogen gebruik maken van leugens (“uitvluchten”) om een Ongelovige te misleiden.
    Baba Kamma 113a.

    Niet-Joodse kinderen zijn sub-menselijk

    Alle kinderen van Ongelovigen zijn dieren.
    Yebamoth 98a.

    Ongelovigen-meisjes zijn in een staat van niddah (vuil, smerigheid) vanaf de geboorte.
    Abodah Zarah 36b.

    Ongelovigen verkiezen seks met koeien.
    Abodah Zarah 22a-22b .

    Beledigingen tegen de Heilige Maria

    Zegt dat Maria een hoer was: “Zij, die de afstammelinge was van vorsten en regeerders, deelde het bed met timmerlieden.” Ook in voetnoot no. 2 bij Shabbath 104b van de Soncino-uitgave, wordt gesteld dat in de “ongecensureerde” tekst van de Talmoed geschreven staat dat de moeder van Jezus, “Miriam de kapster,” seks bedreef met vele mannen.
    Sanhedrin 106a .

    Gruwelijke godslastering jegens Jezus Christus

    Zegt dat Jezus werd gekookt in “hete uitwerpselen.”
    Gittin 57a.

    Jezus verdiende terechtstelling: “Op de vooravond van het (Joodse) paasfeest, werd Yeshu (Jezus) opgehangen… Vermoed je dat hij iemand was die zou worden verdedigd? Was hij niet een Mesith (verleider)?”
    Sanhedrin 43a.

    Talmoed valt niet-Joodse geloofsvormen aan

    Christenen (minnim) en anderen die de Talmoed afwijzen, zullen naar de hel gaan en zullen daar gestraft worden voor alle generaties.
    Rosh Hashanah 17a.

    Joden moeten de boeken van de Christenen vernietigen, d.w.z. het Nieuwe Testament.
    Shabbath 116a.

    Dr. Israel Shahak van de Hebreeuwse Universiteit meldt dat de Israëliërs honderden Nieuwe Testament bijbels verbrandden in bezet Palestina op 23 maart 1980 (zie Jewish History, Jewish Religion, pag. 21).

    Ziekelijke en krankzinnige leerstellingen van de Talmoed

    Stelt dat Adam geslachtsgemeenschap had met alle dieren in de Tuin van Eden.
    Yebamoth 63a.

    Verklaart dat landbouw de laagste is van alle bezigheden.
    Yebamoth 63a.

    Een Jood mag een drie jaar oud meisje trouwen (specifiek, drie jaar “en een dag” oud).
    Sanhedrin 55b.

    Een Jood mag seks hebben met een kind, zolang als het kind jonger is dan negen jaar oud.
    Sanhedrin 54b.

    “Als een volwassen man geslachtsgemeenschap heeft met een klein meisje, is het niets.”
    Kethuboth 11b.

    Een vrouw die geslachtsgemeenschap had met een beest, komt in aanmerking om met een Joodse priester te trouwen. Een vrouw die seks heeft met een demon komt ook in aanmerking om met een Joodse priester te trouwen.
    Yebamoth 59b.

    Stelt dat er geen hoer in de wereld is waar de Talmoed-geleerde Rabbi Eleazar geen seks mee heeft gehad.
    Abodah Zarah 17a.

    Stelt dat geen rabbijn ooit naar de hel kan gaan.
    Hagigah 27a.

    Een rabbijn debatteert met God en verslaat Hem. God geeft toe dat de rabbijn het debat won.
    Baba Mezia 59b.

    Het is verboden voor honden, vrouwen of palmbomen om tussen twee mannen langs te gaan, noch mogen anderen lopen tussen honden, vrouwen of palmbomen. Speciale gevaren zijn erbij betrokken als de vrouwen menstrueren of op een wegkruising zitten.
    Pesahim 111a.

    Een Joodse man is verplicht om elke dag het volgende gebed te zeggen: Dank u, God, dat gij mij geen Ongelovige hebt gemaakt, een vrouw of een slaaf.
    Menahoth 43b-44a.

    Leugens van een Romeinse Holocaust

    Hier zijn twee “Holocaust” verhalen uit de Talmoed:

    Gittin 57b. Beweert dat vier miljard Joden gedood werden door de Romeinen in de stad Bethar.

    Gittin 58a Beweert dat 16 miljoen Joodse kinderen in (boek)rollen werden gewikkeld en levend verbrand werden door de Romeinen.

    Oude demografie wijst uit dat zelfs in de gehele wereld er geen 16 miljoen Joden waren in die tijd, laat staan 16 miljoen Joodse kinderen of vier miljard Joden… dat vertelt ons van de leugens van de moderne Joden van deze tijd over die 6 miljoen Joden die door de Nazi’s gedood zijn.

    Abodah Zarah 70a. De vraag werd gesteld door de rabbijn of wijn die gestolen was in Pumbeditha mocht worden gebruikt of dat die was ontheiligd, vanwege het feit dat de dieven mogelijk Ongelovigen konden zijn (een Ongelovige die wijn aanraakt maakt de wijn daarmee onrein). De rabbijn zegt niet bezorgd te zijn, dat de wijn toegestaan is voor Joods gebruik, omdat de meerderheid van de dieven in Pumbeditha, de plaats waar de wijn werd gestolen, Joden zijn. (Zie ook Gemara Rosh Hashanah 25b).

    De Talmoed pleit voor volkenmoord

    Kleine Traktaten. Soferim 15, Regel 10. Dit is het gezegde van Rabbi Simon ben Yohai: Tob shebe goyyim harog (“Zelfs de besten van de Ongelovigen moeten allemaal worden gedood”).

    Deze passage is uit het originele Hebreeuws van de Babylonische Talmoed zoals geciteerd door de Jewish Encyclopedia, van 1907, uitgegeven door Funk en Wagnalls, en samengevat door Isidore Singer, onder de aantekening “Ongelovige,” (p. 617).

    Deze originele Talmoed passage is verborgen in vertaling. De Joodse Encyclopedie stelt dat, “…in de verschillende versies de lezing is veranderd, ‘De besten onder de Egyptenaren’ wordt over het algemeen vervangen.” In de Soncino versie: “de besten van de heidenen” (Kleine Traktaten, Soferim 41a-b].

    Israëliërs nemen jaarlijks deel aan een nationale pelgrimstocht naar het graf van Simon ben Yohai, om deze rabbijn te eren die gepleit heeft voor de uitroeiing van niet-Joden.(Joodse Pers,9 juni 1989, pag. 56B).

    Op Poerim, 25 febr. 1954, heeft de Israëlische legerofficier Baruch Goldstein 40 Palestijnse burgers afgeslacht, inclusief kinderen, terwijl ze in gebed neergeknield zaten in een moskee. Goldstein was een discipel van wijlen Rabbi Meir Kahane uit Brooklyn, die CBS-News vertelde dat zijn leerstelling dat Arabieren “honden” zijn, is afgeleid “van de Talmoed” (CBS 60 Minutes, “Kahane”). Er is in Israël een cultus rond Goldstein wiens graf jaarlijks als een pelgrimsoord duizenden bezoekers telt.

    Prof. Ehud Sprinzak van de Universiteit van Jeruzalem beschreef Kahane en Goldstein’s filosofie: “Ze geloven dan het Gods wil is dat ze geweld plegen tegen goyim, een Hebreeuwse term voor niet-Joden.” (NY Daily News, Feb. 26, 1994, p. 5).

    Rabbi Yitzhak Ginsburg verklaarde: “Wij moeten erkennen dat Joods bloed en het bloed van een goy niet hetzelfde zijn.” (New York Times,6 juni 1989, pag.5).

    Rabbi Yaacov Perrin zei: “Een miljoen Arabieren zijn minder waard dan een vingernagel van een Jood.” (New York Daily News, 28 februari 1994, pag.6).

    Moses Maimonides: Voorspreker van Uitroeiing

    Moses Maimonides

    “Moses Maimonides wordt beschouwd als de belangrijkste die de Joodse leer in een systeem onderbracht, en grootste filosoof in de Joodse geschiedenis. Hij wordt vaak liefkozend aangeduid als de Rambam, naar de initialen van zijn naam en titel, Rabenu Moshe Ben Maimon, “Onze Rabbi, Mozes’ zoon van Maimon.” [Maimonides' Grondbeginselen, uitgegeven door Aryeh Kaplan, Vereniging van Orthodoxe Joodse Congregaties van Amerika, pag. 3].

    Hier is wat (Rambam) onderwees betreffende het redden van mensenlevens, speciaal betreffende het redden van levens van Ongelovigen en Christenen, of zelfs Joden die het waagden de “goddelijke inspiratie” van de Talmud af te wijzen:

    Maimonides, Mishnah Torah, (Moznaim Uitgeversmaatschappij, Brooklyn, New York, 1990, Hoofdstuk 10, Engelse vertaling), pag. 184: “Dienovereenkomstig, als we zien dat een afgodendienaar (Ongelovige) wordt meegesleurd of verdrinkt in de rivier, moeten we hem niet helpen. Als wij zien dat zijn leven in gevaar is, moeten we hem niet redden.” De Hebreeuwse tekst van de Feldheim 1981-uitgave van de Mishnah Torah stelt dat dit goed is.

    Onmiddellijk na Maimonides’ vermaning dat het een plicht is voor Joden niet een Ongelovige te redden die verdrinkt of om het leven komt, hij informeert ons over de Talmoedische plicht van Joden tegenover Goyim (Ongelovigen), en ook tegenover Joden die de Talmoed afwijzen.Maimonides, Mishnah Torah, (Hoofdstuk 10), p. 184:

    “Het is een mitzvah [religieuze plicht], echter, om Joodse verraders minnim en apikorsim uit te roeien, en hen te laten afdalen in de put van vernietiging, daar zij moeilijkheden veroorzaken voor Joden en de mensen van God wegslingeren, zoals Jezus van Nazareth en zijn leerlingen, en Tzadok, Baithos, en hun leerlingen. Moge de namen van de verdorvenen rotten.”

    Maimonides zegt ook, dat niet Joden slechts zo lang getolereerd zullen worden zo lang deze meer macht hebben.

    “Wanneer de Jøden meer macht krijgen, zal het verboden zijn om de aanbidders van afgoden onder ons te hebben.

    Maimonides zegt onder andere dat alle niet Joodse volkeren (naties) “die niet onder onze jurisdictie vallen (tahaht yadeinu) een doel zullen ijn voor Joodes heilige oorlog. bron: Cf. Hilkhot Melakhim 8:9-10; 10:11. En cf. Gerald J. Blidstein, ‘Holy War in Maimonidean Law’, in Perspectives on Maimonides (Oxford, England: Oxford Univ. Press, 1991)

    * De OORLOG:
    Maar om te beginnen: 150.000 Joden waren in het Leger, de Marine en de Luchtmacht van NAZI-Duitsland. Dan kun je niet volhouden dat Hitler alle Joden wilde uitroeien, wel?

    Voor de oorlog heeft Hitler aan de geallieerde landen, inclusief Roosevelt, USA, gevraagd of zij Joden wilden opnemen in hun land. Roosevelt weigerde pertinent. Waarom? Omdat hij/de machten achter hem/ de Zionisten, de oorlog wilden! Want zij gaven niets om de Joden die hun leven zouden moeten offeren, als zij maar Palestina kregen en vele miljarden aan ‘herstelbetalingen.’ Duitsland heeft inmiddels 60 MILJARD USD betaald…en die zijn niet naar de slachtoffers gegaan. Luister naar Norman Finkelstein, in de video met het interview n.a.v. zijn boek “The Holocaust Industry.”

    Zijn vader en moeder hebben in Majdanek en Auswitsch gezeten. Luister naar hem. Want hij heeft recht van spreken.

    En tijdens de oorlog nog heeft Heydrich aan de Engelsen die het gezag over Palestina hadden, gevraagd of zij 1 millioen Joden mochten deporteren naar Palestina. De Duisters wilden ervoor betalen! Maar de Engelsen weigerden dat!

    Als je het boek “Hitler Founder of Israel” leest dat op die website te lezen is, en dat je ook kunt downloaden, kun je niet anders dan concluderen (daar is tijd voor nodig, van eerlijke overdenking, omdat wij anders zijn gehersenspoeld/ geprogrammeerd, maar de geschiedenis en waarheid verdienen dit…wie getuigt er anders voor?) dat Hitler nooit het plan heeft gehad de Joden uit te roeien. Hij wilde ze enkel uit Duitsland / Europa weg hebben.

    Dat getal van 6 millioen staat voor heel veel Joden beslist niet! Je hebt de Professor niet beluisterd in het interview waarvan ik de link hierboven gegeven heb! Die heeft het erover!

    Is dit te heftig? Misschien. Maar je kunt mensen als ik niet zo maar verketteren en vervolgen omdat ik langzamerhand de dingen waarmee ook ik door de eenzijdige voorlichting= propaganda gehersenspoeld ben, aan het afleggen ben. Want dan ben je geworden als degeen die jij zegt te haten: Hitler!

    Voor je mij een neo-NAZI noemt en anti-semiet…o, ja, dat heb je al gedaan…de Arabieren zijn overigens ook semitisch, dus anti-semiet is heel wat meer als anti-Jood! En ik ben geen van beiden! Hoe zou ik anders Christus kunnen wolgen?- ik ben ook geen neo-nazi.

    Hitler had een heidens- Germaanse ideologie vol occulte elementen. Die wijs ik af, evenals alle ander leugens, inclusief de Talmud en de Koran!

    Goed nu zijn wij terug bij af!

      /   Beantwoorden  / 
  26. Vanes

    Twee quotes uit naar het Engels vertaalde speeches van Hitler die aangeven hoe hij zichzelf ziet.

    “I say: My feeling as a Christian points me to my Lord and saviour as a fighter. It points me to the man who once in loneliness, surrounded only by a few followers, recognized these jews for what they were and summoned men to fight against them and who, God’s truth! was greatest not as sufferer but as fighter.” – Hitler 12 april 1922

    “In boundless love as a Christian and as a man I read through the passage which tells us how the Lord at last rose in His might and seized the scourge to drive out of the Temple the brood of vipers and of adders. How terrific was His fight for the world against the Jewish poison. Today, after two thousand years, with deepest emotion I recognize more profoundly than ever before – the fact that it was for this that He had to shed His blood upon the Cross. As a Christian I have no duty to allow myself to be cheated, but I have the duty to be a fighter for truth and justice.” – Hitler 12 april 1922

    Hitler was een overtuigd katholiek en het nazisme heeft niks te maken met een heidens-germaanse ideologie. Het is veeleer een christelijke ideologie met oude germaanse elementen.

    Verder heb ik niets met heilige boeken, dat is literatuur uit het verleden met soms mooie verhalen, soms gruwelijkheden maar zeker geen waarheden.

    Ook Israel begaat misdaden, zo ook de Palestijnen en zo ook de Amerikanen in Irak.
    En er is discussie over wie zich jood mag noemen maar dat is niet de kern van genocide my dear friend. De kern is dat mensen vanwege hun (vermoedelijke) afkomst worden vermoord en er zijn wel degelijk 6 miljoen mensen in de Tweede Wereldoorlog in de kampen om het leven gebracht waarvan men dacht dat ze van Joodse komaf waren. En daarnaast vele, vele anderen.

    Dus wie hier nu gehersenspoeld is….

    Ga rustig verder met het geloof in je joodse samenzweringstheorieen, ik neem niet langer de moeite om te reageren

      /   Beantwoorden  / 
  27. POPJE

    Vanes,

    Goed verwoord allemaal, ik sta er volledig achter!

      /   Beantwoorden  / 
  28. Chris van Hattem

    Toch bedankt Frans, dat je dit durfde! Goed tegenwicht in de ‘moslimdiscussie’.
    Ik had het nooit gedurfd, omdat je in NL alles mag bleren over moslims wat je wil, maar op het moment dat je een jood eens in z,n hempie zet is het land ineens te klein.

    Uiteraard ben ik het niet met je eens, maar dat hoeft ook niet. M’n boeken over geloof, fictie, levensbeschouwingen moet ik ook ALTIJD genuanceerd lezen. De schrijver roept, ik moet nuanceren, dat heet intellect.
    Ik moet je alleen wel ‘waarschuwen’ voor conspiracy, zolang wij niet achter gesloten deuren van gajes kunnen kijken blijft het altijd koffiedik, en maakt het kans je knettergek te maken.

    Gelovigen: het leven begint en eindigd niet met het geloof. Er is meer ;)

    Maar een stevige discussie is altijd goed.

      /   Beantwoorden  / 
  29. Chris van Hattem

    Sorry, moest zijn “ben niet met alles eens wat je zegt.”

      /   Beantwoorden  / 
  30. Frans

    Vanes: Over de 6 millioen: Ik vond net heel interessant informatie. Vanwege de herstelbetalingen werd onderzoek gedaan over de hele wereld hoeveel Europese Joden de oorlog overleefd hebben.

    The Jews were still alive

    The simplest reason for rejecting the Holocaust story in general is that the vast majority of European Jews were still alive at the end of World War 2. Professor ARTHUR BUTZ, the author of The Hoax of the Twentieth Century, made this claim nearly thirty years ago–and he was absolutely correct as the following quote from a credible, recent Jewish source shows.

    The Jewish Week 11-28-2003
    Two new studies to determine the location of Jewish Holocaust survivors, for use in making future allocations to the most needy, differ widely on the number of survivors worldwide, The Jewish Week has learned. Sergio DellaPergola, a demographer for the Institute of Contemporary Jewry at the Hebrew University of Jerusalem, found 1,092,000 survivors worldwide. Jacob Ukeles, a policy researcher in Manhattan, found 688,000. The Ukeles survey, an update of one he prepared in 2000 for the Conference on Jewish Material Claims Against Germany, found only minor differences from his previous effort. Lawrence Eagleburger, chairman of the International Commission on Holocaust Era Insurance Claims, commissioned both surveys. Eagleburger had hoped to use the figures in determining how to distribute $13.2 million annually in humanitarian funds for needy survivors worldwide.

    SERGIO DELLAPERGOLA’s amazing discovery of 1,092,000 Jewish holocaust survivors alive in 2003 is thoroughly discussed in his 2003 report. Clearly, the numbers of “Jewish holocaust survivors” alive more than fifty-five years after the war are so enormous that one should wonder if any Jews at all perished during World War 2. Any conservative and reasonable statistical analysis of population decline over the post-war years would surely conclude that there were more than five million Jewish “holocaust survivors” alive at the end of the war. No doubt, some innocent Jews were killed–but, there is no good reason to believe Jewish deaths were statistically unusual for a long, horrific war in which many tens of millions of innocent civilians were killed of all nationalities. On the basis of numbers alone–the generally accepted story is a monumental hoax. The continued worldwide acceptance of that hoax, even in Germany, is a tribute to the enormous power and influence of the supposed victms and the Jewish community in general. The uniqueness of the mass gassing claims has also appealed to the darker sides of human imagination and gullibility.”

    Laat dat eens inzinken. De bron van deze informatie is Joods!

    Ik heb dit gevonden op de website: http://www.nazigassings.com/ die ik vanavond pas voor het eerst gezien heb! Maar het is absoluut waard te worden gelezen. Ik heb mijn vrienden net het volgende erover geschreven. Ik wil dat je dat in gedachten houdt! Zie volgende bijdrage.

      /   Beantwoorden  / 
  31. Frans

    Hello!
    Looking around for stuff I came across a very interesting Jew, professor Norman Finkelstein. He wrote the book “The Holocaust Industry” There are many videos on the Internet with him. Just go to http://www.youtube.com and look for Finkelstein. And also: http://www.video.google.com and look for Finkelstein. He makes you think and that is good!

    But first this! I think we all must allow these so called Holocaust deniers (like that Al Gore labels deniers all those who do not agree with him) our time and attention to present their case. When we honestly do, we may wonder how we can have accepted that which has been presented to us so readily. Easy: No other information was presented to us, and we trusted the people who told us. And we were growing up in this environment. We have not known any other world. Brainwashing is the word. If in fact what we have been told is false, and when we have not been allowed any other information.

    Now, it’s very hard to be delivered from our brainwashing especially when it’s still going on daily, about many issues, not just the Holocaust, but about homosexuality (which has caused most Roman Catholic- and Refeormed- Christians to depart from the Word of God on this and accept the P-C propaganda that homosexuality is perfectly normal, and it’s perfectly natural for a man to insert his private extension or fist into the waste exhaust of another man), about women’s lib, about the so called greenhouse effect which is blamed on human-made CO2, about evolution as scientifically proven, and many other issues we are being bombarded politically-correct propaganda, which is in fact, communist, daily! Why? Because a certain group of people have control of the media and decide what we are being told. Because they have an agenda as to what society THEY want! And so they shape our minds by the information that supports their agenda. This is called: Propaganda! They do it very effectively. For they have effectively kept out all the voices of real scientists, of those wwith another view, of real men and women of God, name it, whatever is applicable in a particular type of area we are being brainwashed in.

    Having said that: Just go to this website, and I think it’s best to start reading, I did, on the right hand side. It makes sense, does it not? Ask God to lead you into the truth, and learn about how easy it is to be brainwashed, and such! And learn about what world we live in!

    His website- do check it out: http://www.nazigassings.com/ No Jews were Gassed: http://www.youtube.com/watch?v=eictkM5h2JA There IS interesting information here you MUST KNOW!

    And do not immediately lable me an anti-semite for questioning what I have been spoonfed and brainwashed in from birth on the Holocaust and WW II and Nazi-Germany. We will never be free unless and until we (can) embrace the TRUTH! On any issue!

    The answer by some governments to prosecute (under Zionist pressure and FALSE guilt…to do wrong to another human being, is never a means to deliver your conscience from evil! ) those who question the Holocaust and imprison them without a fair trial, is wrong. This will never set us as a society free! Ernst Zundel (watch him in the videos with the Jewish professor who spoke favorably about Hitler) was imprisoned by Canada where he has lived and built his business for 20 years, and has now been deported to Germany, and as Eustice Mullins said in his interview,* (see link again below- it’s a must see, as Kissinger who is also from Nazi Germany, called him ‘the most dangerous man in all of America.’ It is a sad thing when people in power call people who speak the truth, dangerous, for speaking the truth!) will never get out of prison.

    What is his crime that he is being punished so severely and inhumanely? I tell you what it is: His findings are endangering the enormous amounts of repairepayments and favours of Israel and the Zionist movement! That is ‘the greatest crime deserving the most severe punishment outside of the deathpenalty, not because he would not have been given that, but because the deathpenalty has been outlawed.’

    It is wrong to let Israel get away with genocide, because everything is excused because they are special, as they have suffered so enormously in the war!

    So, therefore it is allright for them to do the same – or worse- kind of behaviour to their Palestine and Arab neighbours? Oh, it’s the Jews, it’s Israel, so they are esxcused?!

    No, JUSTICE is impartial and JUST! It can not accept behaviour that would bring ther nations to the International Court for committing crimes against humanity, and let Israel get away with it.

    People, in the name of all that is JUST, this is so wrong! Nations who do this, are bringing God’s wrath upon them! They will never be free. For only the truth can make us free.

    It is also appaling, wrong and injust that the other victims of the war, which outnumber the Jews by far, are never remembered – there are Holocaust musea in numner from Washington to Berlin, to Jerusalem. There is not one such museum for the other victims of the war! When we are watching movies the Holocaust Industry produces, it’s all about the Jews. And our emotions are being touched. So we are ready to do anything to support Israel and the Zionist movement, in finances as well as in evry other way. That is the intention! But do we ever see a movie about any ‘goyim’ victim of the war? Hardly! And certainly there is not such a system in place as the Jews have to channel our emotions into financial and other support… for … whom? The victims are EXPLOITED for the living!

    True, the Jews were picked up and transported to the concentration camps because they were Jews. There are historical reasons for this, which the Jews want us never to find out. The Jews do not want us to know why they were so hated in the time before WW II! They were not hated for being Jews! They were hated because of their behaviour! But since we so quickly forget…well…the Jews were very careful not to remind us of this after WW II! Hitler wanted to round up the Jews to get them out of Germany and Europe. When you study this issue better, and find out what the Zionist movement is all about, and that they have planned three World Wars since 1884, when they spoke about thee plans in their Zionist Congress in Bern, Switserland, and see how they have enslaved nations, through inistituting CENTRAL BANKS, (and by an evil trick also in 1913 in the USA…the Federal Bank which is as federal as Federal Express- it’s a privately owned bank which has been given the right to print money out of thin air and then loan it to the country for interest. Thus enslaving our nations! Henry Ford said that if the people found out about how banks worked, there would be a REVOLUTION the very next day! This must happen, unless we allow these evil powers that control our governments- the Warburg in Amsterdam, the main one in London – behind the scenes, to start their planned World War III and rule the whole word at the end. But then, Jesus Christ already foretold… a One World Government, and it is being set up through the money! ) Watch this: Most Important Video on the Internet : http://www.youtube.com/watch?v=L3QmJNZMBeg And go to Eustice Mullins site, and find out what he wrote and said about the Federal reserve Bank

    When Hitler knew he has lost the war – when the USA was getting involved and his troops were beaten in Russia (and the Americans had a big hand in this, for had it not een for the armament the USA had transported to Russia and had it not been for this American who replaced Stalin who had collapsed – this fact is unknown to most people, but Eustice Mullins speaks about it…no wonder Kssinger called him the most dangerous man in all of America. What this man knows, wow! ) he decided to round up all the Jews, because he did not want them to be killed in the allied bombings, and had them put in rural areas in concentration camps. To murder them? NO! To save them, so he had a negotiating, a barganing chip after the war had ended.
    Listen again to Eustice Mullins! http://www.arsenalofhypocrisy.com/ Below is the link to this interview.

      /   Beantwoorden  / 
  32. Frans

    vanes: Wat is de bron van de citaten van Hitler, die je aanhaalde?

      /   Beantwoorden  / 
  33. Frans

    Dit vond ik ook net daar over Anne Frank:

    “Anne Frank was among the dead at Bergen-Belsen. She died there from typhus even though she had spent many months in Auschwitz in 1944. She had later been evacuated to Bergen-Belsen and died there just two weeks before the camp was turned over to a British medical team on April 15, 1945 as part of a negotiated truce which had been initiated by the SS. It was the British who had delayed the actual transfer of the camp for several days, perhaps even weeks, because of special security demands they had put upon the SS. See footnote 34 of my essay “Typhus and the Jews.”Anne Frank and countless others had “survived” Auschwitz because the Nazis had wanted them to “survive.” If the Nazis had wanted them to die, they certainly would have been able to arrange it–but they, obviously, had no desire to kill her even though Anne Frank’s usefulness to the Nazi war effort would have been close to nil. They fed her, and clothed her with clean lice-free clothing, and provided shelter and security and much more as best they could in spite of the war. If they had simply left her out in the cold winter, she would have died quickly from exposure–but they had kept her warm and alive instead. It was British and American terror bombing and strafing that ultimately murdered Anne Frank–NOT the Nazis! Her unburied remains were probably still there when the British entered the camp and may even be identified someday in a picture such as the one above. Of course, the Americans and Brits had not murdered her intentionally–Anne Frank’s death was merely the kind of collateral damage that “happens.” If she had merely been any German girl of the same age, there would be nothing to talk about. For example, 140 German girls named “Anne” were murdered in Würzburg on March 16, 1945 by the Allied bombing in which 7,000 people were killed.”

    Gekopieerd van: http://www.nazigassings.com/

      /   Beantwoorden  / 
  34. Aan de moderator

    Beste moderator,

    De reacties van reageerder Frans zijn nogal bedenkelijk van aard, nu ben ik voor vrijheid van meningsuiting. Dus hij heeft recht op zijn meningn. Toch ben ik van mening dat de hoeveelheid ruimte die hij claimt om zijn punten te maken disproportioneel is.
    Omdat ik de moderator niet rechtstreeks kan benaderen doe ik dit (overigens zonder bezwaar) d.m.v. een reactie in dit blog.

      /   Beantwoorden  / 
  35. Chris van Hattem

    Geachte Herr Fransl…oftewel beste Frans
    Assalaam Aleikum, Shalom.

    Nadat ik AL uw comments op dit blog eens heb teruggelezen moet mijn nederige ik hier even iets rechtzetten ten overstaan van GOD/ALLAH/JAHWEH en de Meelezers.
    Het doet mij verdriet te constateren dat U Uw genomen, in dit land heilig verklaarde, vrijheid van meningsuiting aanwendt om Uw Medemens, trachte, te ontdoen van hun LIEFDE. Met Uw haatvolle teksten zaait U enkel verwarring. Dat hebben de onherroepelijk meelezende verveelde mannen van de AIVD vast ook kunnen constateren.

    U bent hiermee net zo gevaarlijk als de falende leiders van de aardse grootmachten, welke ik verafschuw en immer zal aanvallen in woord, mits ze veranderen. Mag ik U erop wijzen dat JEZUS ook een nederige rebel is, die eenvoudig te verraden is.

    Woorden als “nazigassings” kunnen wij in het vervolg zelf ook googlen, mits wij daar behoefte aan hebben, dus spaart U de moeite die U voor ons doet. U bent een gevaarlijk richter ten overstaan van GOD/ALLAH/JAHWEH. Ik moet nochthans herhalen dat U nimmer mag trachten de LIEFDE uit de mens te halen. Heeft U eigenlijk wel een eigen mening, of bent U enkel een ‘recorder’ van het internet?? Dan wil ik U erop wijzen dat ik Suske en Wiske meer geschikt vind voor U.

    ‘s Nachts verdwalen op het internet is slecht voor Uw geest. Het is dat ik deze week niet ‘s nachts mag slapen van mijn werkgever, anders lag mijn geest nu op een oor. Volgt U de raad van een ervaringsdeskundige op, ten gunste van alle meelezers. GOD/JAHWEH/ALLAH heeft de mens niet gecreeerd om ‘s nachts optimaal te functioneren.

    Het zal voor mij geen enkele moeite kosten U verder te negeren, ongeacht wat U tegen mij zal zeggen. Met Uw, door NL heilig verklaarde mening, veeg ik in het vervolg mijn achterwerk af.

    It’s my, bijgestelde, humble opinion over U. Iedereen die het niet met mij eens is: schiet mij dan nu neer met Uw woord.

      /   Beantwoorden  / 
  36. Chris van Hattem

    Een van mijn favoriete woorden van Jezus:

    ‘Is het overdag geen twaalf uur licht?
    Wie in het daglicht loopt, struikelt niet, omdat hij het licht van deze wereld ziet. Maar wie in het donker van de nacht loopt, struikelt, omdat hij geen licht heeft’

    Joh. 11:9-10

    Mag dalijk weer bij m’n vriendinnetje zijn!

      /   Beantwoorden  / 
  37. Chris van Hattem

    Frans,

    als je een vriend zoekt zal ik proberen die te zijn. Maar zonder Liefde gaat dat niet.

      /   Beantwoorden  / 
  38. hans

    Doe allemaal maar niet zo gay, wat jullie duz wel zijn…
    peace

      /   Beantwoorden  / 
  39. scobepetdeeld

    Adidas Forum
    Now here is a shoe-in for the list of the year’s best gaming-related clothing : Adidas has brought back its ZX five hundred running shoe, and, since it originally is from the ’80s, the gaming galvanized design and coloring is a simple choice … Right? The kicks would possibly not be the coolest part of the deal, either ; they come packaged with a combo bracelet/USB flashdrive containing ZX Runner, a PC game based on … The shoe itself.

    GameCulture writes the game stars a personality named’DJ Zed’ who, according to Adidas, has 5 mins to’run, moon-walk, climb walls, avoid some dodgy-looking bullies, collect power-ups, and pull off insane rooftop-to-rooftop stunts’ in order to get on-stage before his set starts. It’s suitably retro — see for yourself in the video we’ve included after the breakdance.

    More info
    Adidas Forum

      /   Beantwoorden  / 
  40. SebastianHerms

    Hi,
    Did you understand? To assistance the Victims of Hait,
    you possibly can make a donation by
    performing a survey.I just identified the info here.
    Cool Idea!

    Sebastian

      /   Beantwoorden  / 
  41. leeroyz3

    Hiya people, I just signed up on this splendid discussion board and wished to say hi there! Have a extraordinary day!

      /   Beantwoorden  / 
  42. conversationalhypnosis

    Hypnosis is really a psychological point out (condition theory) or set of attitudes and beliefs (non-state explanation) commonly induced by a process known as a hypnotic induction, which can be frequently composed of the series of preliminary details and options.]|]||] Hypnotic strategies might be delivered by a hypnotist in the presence in the matter, or might be self-administered (“self-suggestion” or “autosuggestion”). The usage of hypnotism for therapeutic purposes is referred to as “hypnotherapy”.

    The words ‘hypnosis’ and ‘hypnotism’ each derive within the term “neuro-hypnotism” (nervous sleep) coined through the Scottish surgeon James Braid all-around 1841. Braid dependent his practice on that developed by Franz Mesmer and his followers (“Mesmerism” or “animal magnetism”), but differed in his principle concerning how the procedure worked.

    Contrary to a famous misconception – that hypnotherapy is really a kind of unconsciousness resembling sleep – contemporary homework suggests that it really is basically a wakeful express of focused attention]|]||] and heightened suggestibility,]|]||] with diminished peripheral attention.]|]||] In the 1st book to the subject matter, Neurypnology (1843), Braid described “hypnotism” as being a talk about of physical relaxation accompanied and induced by psychological concentration (“abstraction”).]|]||]

    How does our unconscious spirit impact our daily lifetime?

    The unconscious head merchants all of the memories, reactions, almost everything which has ever happened to you, even when you tend not to have a mindful recollection of it. It is like a giant storeroom of your respective past.It also controls our bodily functions : breathing, heart rate, digestion and shape temperature.

    Hypnotherapy brings us into an altered talk about of recognition, where the conscious thoughts is ready to take a much-needed break from your unceasing chatter with the brain. Our brain waves transform to the alpha point out.They slow down much like when we’re just about to fall asleep at night. At that time, we have permitted our system and mind to sluggish down.The mind reaches a heightened think of concentrate and clarity.
    conversational hypnosis http://www.conversationalhypnosis.learn-hypnosis-online.info/ conversational hypnosis
    Each person’s practical knowledge with the hypnotic practice will be different.

    An individual issue that may be for specified is people’s expectation of the procedure is a main issue in creating an suitable area for switch.The primary stands out as the person’s willingness and power to surrender to something new. By way of the hypnotic course of action there is an chance to study regarding the deeper features of you and unlearn ingrained habits for the far much more good end result.

    The truth is always that we’re in and out of hypnosis all day long. A hypnotherapistacts as a facilitator for modify in essence the transformation arrives from inside of the client. All hypnosis is self-hypnosis.Hypnotherapy transpires exactly where there is certainly a shift inside the talk about of mind.This shift in psychological condition brings the ultimate room for letting go of limiting thoughts. Though a great deal misunderstood,hypnosis might be just what you may need for making successful modify with your existence.

      /   Beantwoorden  / 
  43. flyawayyy

    Once upon a time air travel was a great deal simpler than it is today. You called one of a few airlines that flew from your airport, the agent would tell you what flights were available for a given time, and you booked the one you wanted. Airports were always bustling places, especially during the holidays, but as long as you gave yourself adequate time, the process was usually the same. You would check your bags, go through the x-ray machine, get your boarding pass, and wait patiently at the appropriate gate. Once you got on the plane you ate the snack or meal that came with your flight and watched a movie.

    In recent years travel by plane has become significantly more complicated. There are so many different configurations for flights and types of fares. Dire economic circumstances have caused airlines to raise rates and charge extra fees for everything from baggage to blankets. There are complex rules about what you can and cannot carry in your luggage. It can be very difficult to determine whether you are getting the best deal or the best services when you buy an airline ticket. The internet makes the navigation of airlines, airports, and flight itineraries easier, but, even so, be prepared to do some research if you want to find a flight at the best price.

    Here is something up front that might save you time and money right off the bat. If you are traveling within the United States mainland, always look at Southwest Airlines first. Southwest is almost always the best deal you will find. However, Southwest itineraries do not appear on the major travel websites, so always go directly to the airline’s website for information. Plug in your travel plans, and you will get a list of all the flights that are available. Southwest typically charges more reasonable prices than other airlines, and there are no hidden fees. The price you see is the price you get although tax and the government fee that is attached to all flights does apply. For lower prices than you can probably get anywhere else look at the “web only” fares, but keep in mind that these fares are not refundable.

    Tips and tricks for cheap air tickets

      /   Beantwoorden  / 
  44. Jatasmums

    I am buying my boyfriend an 8gb 3rd generation Ipod Touch for his birthday. I had to buy the 8gb because the next one up was 32 and it was a little out of my price range. Is 8gb a decent amount of space? He’s a real tech gadget guy and I dont want it to fall short and he’ll prolly put some music on there but more apps and games maybe 1 or 2 movies at a time

      /   Beantwoorden  / 
  45. wowplease

    http://playwarcraft4free.com/ – Free World of Warcraft server with a great community. It’s not even about being able to play for free but about being able to make a name for your self and have a closer more social community. Some the few features we have for example is being able to team, talk, and trade with opposing factions. Come check us out!

      /   Beantwoorden  / 
  46. Harocotouts

    Check this out:http://bit.ly/neverbuyarticles

    This is a desktop application that makes it a breeze to create multiple unique versions of your articles by inserting “spin-formatted” text. For example, let’s say you have this sentence:

    The revolutionay article writing software.

    You can write any articles in just 5 to 10 minutes :http://bit.ly/neverbuyarticles

    For a 500 words article, you can sell at 8 dollars, never been so easy to become a article freelance wirter,

    Grab the chance to be a professional and quick writer.

    http://bit.ly/neverbuyarticles

      /   Beantwoorden  / 
  47. Wawdeegedrobe

    Hey Guys! Just wanted to say hello to the new community :) . Thanks for letting me in! :D

      /   Beantwoorden  / 
  48. esorbAssill

    Hello im Robert was working on Nasa, i was controler of the plan to go to Mars.
    i have created an tool that will be updated 24/7 automatic and there you will see
    what NASA found at Mars and what they hide from you and others
    there quite few pictures of Aliens and few more proofs of Aliens in Mars
    please give me a FeedBack if you like the tool!
    Thank you! here is download link to the tool:

    http://alturl.com/tgoz7

      /   Beantwoorden  / 
  49. wimearreste

    Hi :-)

    Die Zeiten, in denen Sie sich wie ein halber Mann fühlen, sind dank Original Viagra endgültig vorbei. Überzeugen Sie sich selbst davon.

    [url=http://www.gutes-angebot.net]Viagra Original[/url]

      /   Beantwoorden  / 
  50. beef

    Love Games-Tell You How to Avoid Getting Hurt by Them

      /   Beantwoorden  / 
  51. DupThoumMop

    I would like make more friends here & talk something interestings.

      /   Beantwoorden  / 
  52. Voncile (COFI ) Hassel

    Yo Brothers

    Appears like religie.blog.nl may be a wicked forum for me
    I am happy to have discovered it.

    This made me smile and hopefully after your last post it will do the same for you: Women who seek to be equal to men lack ambition. :

    Lol!

    Anybody do Traveling

    Looking forward to a good long stay here!

    Virginia,Claypool Hill

      /   Beantwoorden  / 
  53. aretrytaf

    Hey Guys,

    Love zombie killing like me?, Well I have downloaded it, and it’s amazing!

    I have uploaded it here for you guys: http://www.3nr.in/download.php ,

    Free to download!, no torrent, no lazy rapidshare, shitcash links shit, just pure download speed!

    Get it now, and start killing zombies :D

      /   Beantwoorden  / 
  54. Usefegeague

    Using To Have The You’ve Always Dreamed Of!

    About Magic Power Coffee benefits…
    There isn’t a man out there that wouldn’t kill to improve his sexual performance. Even the guys you seen in the blue movies would give
    pretty much anything for an extra boost, and that’s where comes in.

    a totally natural performance enhancement supplement that will turn any regular guy
    into a stud between the sheets overnight.
    You don’t have to worry when using as they only include 100% safe ingredients, so there’s no need to worry about those
    ill effects when using them. The specially formulated
    blend has been carefullymade to give your body everything it needs to perform like a porn star in the sack, and giving you those women orgasms every time.
    Clinical studies have proven the power of this product time and time again, so you can be sure that they’ll work just as well for you too.

    More on
    Your body is basically begging for you to give it the boost it needs for those porn star . And, will give your
    body everything it needs with the special formula to achieve those porn star .
    So, the next time you take a girl into your bedroom, you’ll be much more confident. You’ll not only be able to blow her away, but you’ll have the best porn star
    of all time too. But, if it’s larger erections that you are looking for, well Magic Power coffee
    got your back again. will give you erections that you’ve only ever wished for. Not only will they be rock solid, but they’ll last
    all night. You’re sexual appetite will be be increased, and you’ll just keep on going and going,
    like the battery bunny. Your lady friend will think that she’s in a movie with the incredible performance you’re giving.

      /   Beantwoorden  / 
  55. anythinly

    Great help, I am new to this site, but learn a lot. Auto insurance is a funny thing. Each state has different rules and regulations on how auto insurance coverage should work. Despite all these laws and regulations, consumers have power over their coverage. Here are three items that your auto insurance agent won’t tell you when you sign the dotted line: 1. Rates are like fads, they are always changing Auto insurance rates are in a constant state of chang

      /   Beantwoorden  / 
  56. Erequegog

    Hi I am new here. I’m sorry if this is not the right place for this but I was hoping some one here on religie.blog.nl would be able to help me to choose the right one.

      /   Beantwoorden  / 
  57. Tight ShiRt

    “I don’t know about you fellows but for me the layout of a weblog is really essential, nearly as a lot because the post itself. Additionally I am a actual mug for picture clips.!!!. or, as a matter of truth, ANY media content material whatsoever.”

      /   Beantwoorden  / 
  58. Drahfibra

    Informações e estatíticas dos estados e cidades do Brasil

    O Brasil é um país continental, com 8 514 876 599 quilômetros quadrados e uma extensa costa banhada pelo oceano Atlântico, o Brasil tem características só encontrada em continentes.
    O Brasil está divido em cinco grandes regiões, que são: sul, sudeste, centro-oeste, nordeste e norte.
    Na região sul há os estados do Rio Grande do Sul, Santa Catarina e Paraná. Juntos estes três estados têm 1.188 cidades.
    A região sudeste é a mais populosa do Brasil, com 1,668 cidades espalhadas pelos quatro estados desta região: São Paulo, o mais populoso do Brasil, Minas Gerais, Rio de Janeiro e Espírito Santo.
    Na Região centro-oeste além da capital federal do Brasil, Brasília, está os estados do Mato Grosso, Mato Grosso do Sul, Goiás e o Distrito Federal. Nesta região há 466 cidades.
    A região Nordeste é a que tem o maior numero de estados, são 10 ao todo e é também aqui que está a maioria das cidades brasileiras, 1932 ao todo.
    A região norte é maior em área e ocupa uma importância singular para o Brasil, já que é considerado uma espécie de pulmão para o Brasil. O local está quase todo tomado pela floresta amazônica, a maior do mundo. Na região norte há 7 estados e 433 cidades.
    Os estados e cidades do Brasil são independentes em algumas ações administrativas e conta com o apoio do governo federal em ações de interesse nacional com saúde pública, economia e o planejamento geral do país.

    para mais informações acesse o site:
    http://www.estadosecidades.com/

      /   Beantwoorden  / 
  59. club furnitures

    Hi there! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to give it a look.
    I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
    Terrific blog and superb design and style.

      /   Beantwoorden  / 
  60. home click coupon s

    Great blog here! Also your website loads up very fast!
    What web host are you using? Can I get your affiliate link
    to your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

      /   Beantwoorden  / 
  61. good morning snore solution online discount codes

    Hey! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask.
    Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post
    or vice-versa? My blog discusses a lot of the same topics as yours and I
    believe we could greatly benefit from each other.
    If you’re interested feel free to send me an email.
    I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

      /   Beantwoorden  / 
  62. coupon lumens

    Good way of telling, and pleasant piece of writing
    to take information about my presentation focus, which i am
    going to present in institution of higher education.

      /   Beantwoorden  / 
  63. discount codes for persona labs

    Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back to your webpage?
    My blog site is in the very same niche as yours and my visitors would really benefit from some of the information you present here.
    Please let me know if this okay with you. Thanks a lot!

      /   Beantwoorden  / 
  64. world pet express discount coupon codes

    I’m not that much of a online reader to be honest but your
    blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later on.
    All the best

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.