Europa de ‘christelijke club’

Brug Europa islam

Volgens enkele prominente denkers en analytici wordt Europa in de
toekomst het continent waar mensen naar toe vluchten. De
klimaatveranderingen op aarde gaat volgens de experts een grote
volksverhuizing teweeg brengen vanuit Azië, richting Europa. Ook de
kloof tussen arm en rijk zal in de wereld nog groter worden en meer
Afrikanen naar het kleinste continent trekken. Dit zal voor Europa tal
van sociale problemen teweeg brengen. Het brengt nieuwe culturen met
zich mee en de druk wordt vergroot op onze verzorgingsstaat.

Dit soort toekomstanalyses blijft koffiedik kijken; maar zoals we het nu kunnen waarnemen, zitten we al midden in een grote volksverhuizing. Dagelijks proberen duizenden Afrikanen via Spanje Europa binnen te komen. Wat te denken van de vluchtelingen uit landen waar oorlog heerst, zoals Afghanistan en Irak.

We moeten als samenleving langzaam gaan accepteren dat Europa niet meer de christelijke cultuur is, wat we graag willen zijn. De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Ali Babacan merkte zaterdag terecht op dat Europa zich niet meer moet identificeren met één religie. Europa moet niet uitstralen dat ze een ‘christelijke club' zijn. Hij vindt om deze reden dat Turkije toegelaten moet worden tot de EU, want het land is seculier, multicultureel en democratisch.

Een ander punt waarom Turkije bij de EU moet horen, is de sterke economie van het land. Tal van Europese bedrijven zitten al in Turkije door het aantrekkelijk economisch klimaat. Op dit moment staat het land op de 17de plek van sterkste economie van de wereld, waarschijnlijk in de toekomst in de top tien.

Europa is multicultureel; de EU kan een mooi gebaar maken aan de bevolking dat het moslims accepteert door Turkije toe te laten treden en de ‘christelijke club' identiteit niet meer uitstralen.

Turkije zal in de toekomst een belangrijke rol kunnen gaan spelen binnen de EU  -als de volksverhuizing nog groter wordt dan het al is. De EU zal goed moeten reageren op de toestroom van nieuwe culturen. Turkije zal misschien de verbinding worden tussen moslims en christenen, de nieuwe en oude cultuur in Europa.

 

Bron: Trouw

Lees ook:Hirsi Ali: Turks leger moet de democratie beschermen
Lees ook:Onderzoek: Acht procent (53,7 miljoen) Europeanen is moslim
Lees ook:‘Europa moet terug naar zijn christelijke wortels’
Lees ook:Een Joods-christelijke omgang met de islam
Lees ook:Het Europees belang van een onafhankelijk Kosovo

2 reacties op “Europa de ‘christelijke club’

  1. WCT

    Prominenten, zijn niet anders dan de actievoerders van het islamitische expansie politiek! Prominenten van oude garde zijn verantwoordelijk voor de huidige situatie. Ze lieten het land onder de voeten van hun heilige islamieten die op hun beurt willen bezetten. Christelijke “Prominenten” hebben het steeds over “grondrechten, bij elkaar houden, minderheden beschermen etc..”, Hoe kom jij aan zo’n islamitische minderheid die van den vreemden ontstaat, grotendeels via illegale immigratie, importbruiden van neef/nichtjes concentreert zich hoofdzakelijk op het feit dat misbruik wordt gemaakt van de mogelijkheden om naar Nederland te komen, vooral bij migratie uit landen als Turkije, Marokko en Somalië: Het gaat om het kunstmatig vergroten van de islamitische bevolking, voornamelijk Turken en Marokkanen die hier geïsoleerde machtsblokken gaan vormen die zich door huwelijksmigratie en hoge geboortecijfers snel uitbreiden en hele wijken en steden overheersen en daarna uit moet groeien tot een meerderheid, die met geweld of democratische middelen ons land moet onderwerpen aan de islamitische landen. Weer zeuren over polarisatie: Helaas is het juist de oude garde die de islam steunt en financiert. Deze ‘prominenten’ zijn uit een ver en grijs, oud, verleden. Niet van deze tijd. En ze willen de normen en waarden van toen, nu nog indoctrineren. Of te wel, dit soort politiek is niet meer van deze tijd. Tijden veranderen, ook politiek gezien!
    Oude garde met zijn utopie is de beste polariseerder. Naïeve kliek die gevaarlijke verwachtingen opwekt heeft geen goede informatie. Moslims zijn per definitie polaire t.o.v. Europeanen en groei is altijd uit elkaar! Ze blijven polaire, dit is niet nieuw, niet veroorzaakt door een politieke partij, het is sinds 1400 jaar zo geweest. In Zwitserland is er geen anti-islamtische partij, maar toch zijn ze niet minder agressieverder dan hier. Daar bouwen ze ook hun apartheid. In Nederland 640 000 Moslim kinderen geboren en geen enkele heeft een Nederlandse naam gekregen? Splintergroep, pro islamitische Christenen, corrupte prominenten, denken juli dat deze Moslims vergrijzing probleem gaan oplossen? Stop met die demagogie. Je verkoopt je ziel aan die gemaskerde duivel voor een ramadan etentje! Moslims komen niet naar Nederland, omdat ze ons een-warm-hart-toedragen , nee aanpassen is er niet bij , maar wel het veroorzaken van maatschappelijke – en sociale onrust. Het probleem van die dwaze, loze mantra is dat er nooit geen echt, op vertrouwen gebaseerd “bijeen” is geweest. Ten diepste willen en mogen moslims (= onderworpen … enkel aan haatbaard nr 1 Mohammed ) niet assimileren, bijeenzijn met niet koosjere westerlingen.

    Als zij zo voor hun grondrechten staan, dan moet het hen toch pijn doen hoe de grondrechten voor verschillende groepen verschillend worden toegepast? We zien zelfcensuur door musea, journalisten, spotprenttekenaars op last van de zgn. gevoeligheden van moslims; we zien gescheiden gemeenteloketten voor man en vrouw t.b.v. moslims, nota bene in gebedshuizen; we zien hoe anders- en niet-gelovigen, vrouwen beschimpt door moslims; we zien (dreiging van) geweld tegen de rechtstaat en diezelfde grondrechten uit naam van de islam; Jezus mag worden beledigd, maar oh wee als je iets over Mohammed hebt te zeggen.
    Hier is sprake van een ondemocratische actie van een stel ongelooflijke naïevelingen, stuk voor stuk nog met een fopspeen in de mond en onvoorstelbaar dom. Het CDA openstellen voor Islamieten die grootste vijanden van de Christelijkheid zijn? De islam, dat is een politieke stroming die per definitie ondemocratisch is. Lees de koran er maar eens op na en lees en hoor de uitleg van de imams en ayatolla’s maar eens. De Islam streeft uitdrukkelijk naar een dictatuur. De koran roept op tot oorlog, tot het uitroeien van “ongelovigen”; heeft letterlijk een broertje dood Christenen, Boeddhisten, Hindoes, agnosten, atheïsten en vooral aan Joden.
    Politiek gedreven islamieten zijn bezig zich belangrijke posities en toenemende invloed te verwerven in Europa. Ze doen dat onder andere via politieke partijen. In Nederland met name via de PvdA, D66 en GroenLinks. De corrupte deel van het CDA wil moslims massaal de partij binnenhalen. Henk Bleker, Ab Klink en vorige voorzitster van het CDA, mevrouw Van Bijsterveldt, zei op een bijeenkomst van de Islamitische Universiteit Rotterdam dat het CDA „de moslims wil omarmen.” Beide CDA-leiders kozen voor een oververtegenwoordiging van islamieten op de CDA-Tweede Kamerlijst… Sinds maart 2007 is er één afgevaardigde in de CDA-fractie voor de 300.000 orthodox-christelijke kiezers van het CDA, terwijl er op de kandidatenlijst van het CDA drie islamieten stonden voor de slechts circa 2000 islamitische CDA-stemmers! Corrupte kliek omarmt potentiële islamitische kiezers en leden van het CDA en neemt daartoe deel aan islamitische gebedsdiensten in moskeeën. Gevaarlijke prominenten bendes willen ook dat Turkije -met 80 miljoen moslims- in de EU komt. Ziet deze bende niet dat de islamisering van Europa dan nog sneller zal verlopen? Van de CDA-kiezers is 80 procent tegen deze uitbreiding. Veel CDA-kiezers zijn van deze feiten niet op de hoogte… Als de genoemde demografische ontwikkeling doorzet, kan de verwachting van de Libische leider Gaddafi en Somalische piraten in vervulling gaan. Gaddafi verklaarde 4 jaar geleden dat „50 miljoen islamieten in Europa, met hulp van Allah, de islam naar de overwinning zullen leiden zonder zwaard, zonder geweer, zonder verovering. Over enkele decennia zullen zij het Europese continent hebben omgebouwd” (Le Figaro, 22 september 2006).
    Het behouden van de fundamentele waarden van onze democratie is vele malen meer waard dan de Moslimlanden politiek of olie geld…Je moet juist staan voor de vrijheidsrechten van Nederlanders, niet alleen van de Moslims.

    Deze CDA leden zijn druk doende hun eigen belangen veilig te stellen dat is duidelijk. Als ze namelijk bezig zouden zijn met algemene landsbelangen dan hadden ze het beleid van hun partij ten aanzien van bijvoorbeeld door de externe mogendheden gesteunde massale moskeebouw, anti-Nederlandse islamscholen en kwaadaardige Islamitische hersenspoeling bij de jeugd wel veroordeeld. Deze groep moet zich schamen. Ze zeggen dat ze christen te zijn maar in werkelijkheid voor geld en macht te gaan is een veel groter kwaad. Het is de wereld op zijn kop en de islamisering in ons land heeft zeer ernstige vormen aangenomen waarvan helaas een heel groot gedeelte van de burgers op dit moment de schadelijke gevolgen niet overzien

      /   Beantwoorden  / 
  2. Max

    Wat een onzin!…ha,ha…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.