Zeeuw doet seksueel misbruik nichtjes af als ‘doktertje spelen’

Seksueel misbruikHet openbaar ministerie in Middelburg heeft donderdag tegen twee broers uit Tholen taakstraffen tot 300 uur, een schadevergoeding van 5000 euro en een voorwaardelijke celstraf van een halfjaar geëist wegens seksueel misbruik van vijf nichtjes. De twee (M.B. 26 jaar, A.B. 24 jaar) moesten zich verantwoorden omdat zij in de periode 1994 tot en met 2002 hun nichtjes seksueel hadden misbruikt. De twee broers komen uit een gezin met zeventien kinderen. Het gezin was streng gelovig en ging zelfs zover dat uit de postordercatalogus de plaatjes waarop bh's voorkwamen werden verwijderd. Leuke bezigheid voor papa. Ben ik benieuwd in welk laatje hij die 'verwijderde plaatjes' bewaarde.

Het gros van het misbruik vond plaats toen beide broers nog minderjarig waren en dat deel werd dan ook achter gesloten deuren behandeld. De vijf nichtjes varieerden destijds in leeftijd van vier tot acht jaar. Er kwam een einde aan de seksuele escapades van de beide mannen toen zij de leeftijd van achttien jaar hadden bereikt. Volgens de jongste broer was het allemaal niet zo bijzonder, wat er zich allemaal had afgespeeld. Het was wat hem betrof dan ook niet meer dan doktertje spelen geweest.

,,Het is een waslijst aan feiten", zei officier van justitie mevrouw Oosterveld. ,,Vijf jaar lang zijn de meisjes misbruikt en doktertje spelen doe je niet met meisjes die zes jaar jonger zijn! Een spelletje? Niks spelletje!", aldus de officier. De uitspraak volgt over dertien dagen.

Lees ook:Imams slaan partijtje voetbal af vanwege vrouwelijke tegenspelers
Lees ook:Marokkaanse broers verkrachten 13-jarig meisje èn hun ‘godsdienst’
Lees ook:Irakees christenmeisje (14) veroordeeld tot 5 jaar gevangenis
Lees ook:Paris Hilton gespot met boedistische monnik
Lees ook:Evangelist Bramlett ziet engelen en hoort ze zingen

Eén reactie op “Zeeuw doet seksueel misbruik nichtjes af als ‘doktertje spelen’

  1. joyce.brocken

    Zet de broers even in een gevangenis in Amerika. Kijken of ze dan nog denken of het doktertje spelen was.

    Ze zeggen dat je NOOIT te oud bent om te leren. Hoewel als er bij de basis al vanalles mis gaat valt het volgens mij niet te repareren.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.