Kabinet wil einde aan slechte seksuele moraal onder jongeren

Rapper Akon met twee fansJongeren moeten leren meisjes en vrouwen niet alleen als lustobject te zien. Ook moeten ze leren hun eigen seksuele grenzen te stellen en die van anderen te respecteren. Dat schrijft minister Plasterk (Onderwijs en Emancipatie, PvdA) in de Emancipatienota 2008-2011 Meer kansen voor vrouwen, meldt NRC Handelsblad. Minister Plasterk wil jongeren leren weerbaar te zijn tegen seksueel geweld. Dat kan volgens Plasterk bijvoorbeeld via de school of populaire internetsites, muziekzenders en televisieprogramma’s. Zal wel weer een storm van protest teweeg brengen, zoals altijd. De spruitjes worden weer uit de kast gehaald en er wordt weer en masse gesmeten met andere clichés. Het deed me denken aan deze column die ik enige tijd geleden op deze blog schreef over islamitische mode ´als voorbeeld voor de westerse vrouw´ en die aardig wat stof deed opwaaien.

In de nota staat dat het er nu op lijkt dat de „nu heersende seksuele moraal onder jongeren tot een verruwing van seksuele omgangsvormen [leidt], waardoor de lichamelijke integriteit en veiligheid van meisjes in gevaar komt”.

Ook wil het kabinet onderzoeken of er een soort mediacode moet komen, met gedragsregels. Daardoor moet volgens Plasterk het „media-aanbod voor jongeren veiliger” worden, bijvoorbeeld door „ een negatieve seksuele portrettering van meisjes en vrouwen in reality-programma’s en videoclips tegen te gaan”.

In de nota staan ook plannen voor een hogere arbeidsparticipatie van vrouwen. Volgens de bewindsman is werk de sleutel tot gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen. Het kabinet wil meer vrouwen aan het werk krijgen door niet-werken fiscaal te ontmoedigen. Verbetering van de toegankelijkheid en kwaliteit van kinderopvang moet daaraan bijdragen, evenals de verdubbeling van het ouderschapsverlof tot 26 weken. Ook moet het aantal vrouwen aan de top omhoog. De overheid wil zelf het goede voorbeeld geven. Minimaal een kwart van alle bestuurders bij het Rijk moet binnen vier jaar vrouw zijn.

Lees ook:Islamitische mode is een voorbeeld voor Westerse vrouwen
Lees ook:Pools katholiek parlementslid wil verbod op ‘hoerige kleding’
Lees ook:BNN schokt weer is een keer
Lees ook:Onderzoek ‘Jongeren, seks en islam’: is tongzoenen haram?
Lees ook:Internationale vrouwendag blijkt wereldwijd nog altijd hard nodig

4 reacties op “Kabinet wil einde aan slechte seksuele moraal onder jongeren

  1. F.Floor (61)

    Van alle geslachtsziekten staat chlamidia met 63% inderdaad bovenaan, op de voet gevolgd door de gele druiper met 31%.
    Beiden zijn eenvoudig te genezen maar er is wel een heel groot verschil.
    Gonorrhoa laat maar weinig restschade achter maar met chlamidia is dat andere koek, waar bijkomt dat daarvoor geslachtsverkeer helemaal niet noodzakelijk is!
    De meest voorkomende “geslachts”-ziekte wordt namelijk overgebracht door simpelweg een eitje uit de supermarkt in de pan te bakken, je handen aan het keukenschort afvegen, dan naar het toilet om een plas te doen en dan handen wassen. Ondertussen is je met Spaanse chlamidia besmette eitje keurig in de pan gebakken en zit het ook op je penis maar daar merk je niks van.
    Ja wat doet een man zoals s’nachts? Juist ja.
    9 maanden later moet de dokter zich uit de naad werken om een met “geslachts”-ziekte besmette baby met ernstige hartproblemen en diverse lekkages te operen en dat meestal niet overleeft. Ja de zondige mens he?
    En dan maar even de baarmoeder inspecteren o lala die moet eruit! En snel ook!
    In 1963 werkte ikzelf bij de politie Utrecht en adviseerde de minster van Volksgezondheid: verbiedt kippen die ermee besmet zijn want moederleed om jouw mismaakte baby die je onder je handen ziet wegkwijnen is de meest verschrikkelijke pijn die een jong moedertje kan overkomen.
    Pas in 1988 zijn alle Nederlandse kippenstallen chlamidiavrij – maar in Spanje en Portugal exporteren ze er 44 jaar later vrolijk op los naar alle omringende landen.

    En dan geven ze onze jeugd er de schuld van dus van baby’s waarvan hun hartje al openbarst zodra je er een catheter naar binnenschuift. Hoe durven ze!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Henk-Jan

    “Het kabinet wil meer vrouwen aan het werk krijgen door niet-werken fiscaal te ontmoedigen.”

    Oftewel, de moeder die haar tijd steekt in een gezonde opvoeding van haar kinderen nog eens effe extra in de reet naaien. Ik heb beslist geen slechte baan, maar door de diefstal van de regering moet mijn vrouw gaan werken in plaats van voor de kids te kunnen zorgen. Dat heet geen emancipatie, dat heet een juk opleggen. Plasterk, bedankt!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Sander

    @F. Floor(61): Ik ben zeer onder de indruk van uw kennis en ervaring, en bewonder het feit dat u lange epistels over elk onderwerp op dit blog kunt schrijven. Het zou u echter sieren als u een beetje ‘on topic’ blijft. Het onderwerp is de seksualisering van de jeugd; u heeft het o.a. over geslachtsziekten (al dan niet bij kippen) en bij catheter-insertie openbarstende babyhartjes.

      /   Beantwoorden  / 
  4. F.Floor (61)

    Kabinet vindt jeugd losbandig???
    U moest eens weten wat ik in de jaren 60 allemaal bij justitie en politie heb meegemaakt! Dat waren allemaal volwassen kerels wo. 2 ministers die 13 jarigen navulden en zelfs prins Bernhard vertelde aan een ieder die het maar horen wilde dat van hem nu al 5 condooms waren geklapt.
    Ik heb ook zijn jongste dochter gesproken en ze huilde. Wat ze zei kan ik niet zeggen want dat is nu nog steeds staatsgeheim.

    Sander verwijt mij dat ik mij buiten het coverartikel begeef maar dat is niet zo. Chlamidia is namelijk 2x zo vaak als alle andere ziektes en dus is er een heel andere inducer aan de gang: besmette eieren.
    Het punt van Sander kennelijk niet weet is dat je niet van het roken kunt afkomen omdat er speciaal voor dat doel ammonia aan de rookwaar wordt toegevoegd. Ammonia heeft een aangrijpingspunt op de di-encephalon bovenop de hersenstam: een soort BIOS.
    Van roken eraf komen? De vreemde kronkelredeneringen die rokers verzinnen als gevolg van totale herprogrammering zijn al heel wat grappen over gemaakt.
    Dit nu is bij alle besmettelijke ziekten OOK het geval!
    Als voorbeeld noem ik de hondsdolle vos die alle schuwheid verliest en gewoon overdag mensen en andere honden bijt. Ditzelfde zien we vaak bij andere besmettingen.
    Ik heb heel wat mensen over hun ongeremde sexuele uitspattingen horen verklaren: “Nou en? Pakken wat je pakken kan want dood ga je toch maar 1 keer”. Vooral journalisten zijn op dit gebied berucht aan het persbordje achter hun voorruit.
    In Afrika breekt hiv alleen uit naast een snelweg en wordt daar “de snelwegziekte” genoemd want hij wordt door 4-wielige auto’s overgebracht. Om er weer vanaf te komen moet je een jonge maagd overweldigen en alleen al in ZA wordt iedere 7 sec een kind verkracht.

    Natuurlijk hebben ze bij politie, psychiaters, psychologen en paranormalen zich suf gezocht waar die vreemde besmettingsdrang vandaan komt maar omdat dna toen niet lukte was dit geen optie.
    Maar dan nu: verdwenen moraal?
    Uiteraard worden kinderen vanaf 8 jaar na de 1e-biologieles direkt met een pakje condooms uitgerust. Geen probleem.
    Het gesignaleerde probleem ligt heel anders:
    1.Andere opvattingen bij alochtone inburgers.
    2.De beide 10-jarige zwangere kinderen en waar de regeringswaarschuwing op sloeg waren beide door volwassenen geprobeerd.
    3.Jonggehuwden kunnen helemaal geen condoom gebruiken want anders wordt je niet zwanger en die heb je nodig voor de kinderbijslag om de hypotheek te betalen + huursubsidie.
    4.Beerputten als besmetting zijn gelukkig door de regering verboden.
    5.Besmetting door ingevoerde eieren – en dat is nu nog steeds toegestaan.
    Daar ging mijn weerwoord over omdat als een sexueel besmettelijke ziekte de chlamidia er met dubbele cijfers uitspringt – er dus een TWEEDE besmettingsbron dan de losse moraal actief moet zijn en dat kunnen alleen besmette kippenschuren zijn die nog niet geruimd waren.
    Het is handig om dan die 10-jarige zwangere kinderen de moraal van de jeugd de schuld te geven maar dit is incorrecte politiek: er zijn domweg haast geen blanke kinderen tussen 8-18 jaar meer te vinden van wie hun zwangerschap moest worden afgebroken.
    De huidige problemen op geslachtsziektegebied liggen gewoon niet bij de jeugd want die weten echt wel dat veel dingen niet kunnen maar bij incorrecte politici die onjuist opgestelde rapporten als waarheid hebben aangenomen – met als gevolg dat ze niet de maatregelen hebben genomen die ze in geval pedo WEL, maar dan 40 jaar later pas wilden nemen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.