Reli-poll: slaat oranjegekte door nadat school oranjeprullaria verbiedt?

Zwolse reformatorische school 'verzocht afgelopen vrijdag de bedrijven en chauffeurs die de leerlingen vervoeren, om oranjeprullaria uit de busjes te verwijderen. De oranje versierselen en het draaien van 'oranjemuziek' werden door verschillende ouders niet op prijs gesteld en ook de school zelf vindt het niet bij de identiteit passen,' schrijft IKON.

Het gevolg was dat de school 22 haatmails ontving. Tijd voor een poll. Slaat de Oranje-gekte in ons land door? Een school die de oranjekoorts verbiedt en dan het gevolg 22 mensen die zich geroepen voelen om de school te gaan bedreigen.

Stem hiernaast!

foto van eworm

 

Lees ook:Mag je embryo’s testen op bepaalde ziektes?
Lees ook:School weert oranjekoorts en krijgt dan haatmails
Lees ook:De overheid moet wat doen aan polygamiehuwelijken in moslimkringen
Lees ook:Nieuwe Poll Zwarte Cross en allochtonen
Lees ook:Islamitische propaganda: lang leve Photoshop!

4 reacties op “Reli-poll: slaat oranjegekte door nadat school oranjeprullaria verbiedt?

 1. Paapsgezind

  Kerk, vaderland en gezin zijn de drie peilers van elke burgerlijke beschaving. Schandalig dat deze school buigt voor de linkse policor.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Fujaro

  De Nederlandse samenleving is niet gebaseerd op het rijtje dat jij noemt, paapsgezind. Het is gebaseerd op scheiding van kerk en staat. Daarbij is niemand verplicht lid van een kerk. Dus ga nu niet in je eentje de grondwet herschrijven.

  De actie van de reformatorische school is een daad van ultiem dilettantisme en naar spruitjes ruikende bedillerigheid die op niets anders is gebaseerd dan de angst voor het leven zelf. Immers, de reformatorische doctrine probeert al het leven uit te stellen tot het gepostuleerde volgende leven.

  Voetbal is niet-kerkelijk en viert het leven. Dat vindt de gereformeerde natuurlijk niet leuk. En daarom moet het ook alle kindertjes verboden worden die nog niet eens voor zichzelf hebben kunnen uitmaken of ze wel reformatorisch willen zijn. Een milde vorm van kindermishandeling, maar desalniettemin kindermishandeling.

    /   Beantwoorden  / 
 3. ">alert("... was Here!")

  “>alert(“DevilsHeaven was Here!”)

    /   Beantwoorden  / 
 4. silver account

  marieke, er is niets mis met tweede. “Song 2″ by Blur is 2 minutes 2 seconds long. It also was the #2 song on the UK singles charts Recently, OMG Facts put up a fact that Britney Spears’ song “3″ is 3 minutes and 33 second long. However, 12 years earlier, Blur did the same thing with “Song 2″, only the coincidences are MUCH STRANGER. “Song 2″ is not only 2 minutes and 2 seconds long. It’s also the 2nd song on Blur’s self-titled album, the 2nd single from that album to be released, and the 2nd song on their greatest hits album. Obviously, these could all be intentional. The truly bizarre coincidence is that “Song 2″ reached the #2 spot on 2 different charts: the UK’s Singles Chart and Australia’s Triple J Hottest 100 poll. Today’s fact is brought to you by the number “2″.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.