Abortusboot, bordeelboot, wietboot, doodboot… what’s next?

JointDe abortusboot is weer 's in opspraak. De nieuwe vergunning geeft niet voldoende ruimte om nog abortussen uit te kunnen voeren en stelt 'volstrekt onrealistische voorwaarden', volgens oprichter Rebecca Gompert van stichting Women on Waves. Ik zie een gat in de markt. Mocht een kindje de ingreep op de boot van Women on Waves onverhoopt overleven, dan kan 'ie over een jaar of twintig lekker aan de haven gaan wonen. Alles bij de hand: Op boot nummer één een flinke Nederlandse joint ophalen en daarna meteen door naar de bordeelboot om de lusten de vrije loop te laten.

En omdat je na twintig jaar Sodom en Gomorra compleet depressief bent en teleurgesteld in de oppervlakkigheid van het leven, kun je linea recta door naar de doodboot om het foutje van veertig jaar geleden op de abortusboot alsnog recht te laten zetten. Je bent immers niet meer dan -iets te ver doorontwikkelde- klomp cellen. Hup, de verbrandingsoven in, kaarsje erbij (die ontvlamt vanzelf) en je as over de zee laten verspreiden. Het waren veertig fantastische jaren.

Ben blij dat ik in God geloof.

Lees ook:Bekende Amerikaanse homo is na bekering ‘straight’
Lees ook:Hogeschool wil christenen naar ‘topposities’ coachen
Lees ook:Nachtfilm: documentaire moslim uitvaartscentrum
Lees ook:Verstandelijk beperkte vrouwen blazen zichzelf op in Irak
Lees ook:‘Lekker samen’ op de EO-jongerendag

4 reacties op “Abortusboot, bordeelboot, wietboot, doodboot… what’s next?

  1. Abdulwadûd

    In de Griekse ‘mythologie’ (een eufemisme voor het oud-Griekse veelgodendom) scheidt de rivier Styx de boven- van de onderwereld, zielen namen, na het betalen van de veerman, een boot om rust te vinden in het dodenrijk (nou ja zeg). Dus de benaming ‘Doodboot’ is geeneens zo ver gezocht (Styx betekent overigens “Haatstroom”).

    Bron : http://nl.wikipedia.org/wiki/Styx_%28mythologie%29

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ellen

    En wat zul je dan een fijn leven hebben gehad bij (of zonder!) je moeder die jou eigenlijk niet wilde…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Goof

    Dat je blij bent met God is helemaal goed… Laat het dan ook zo zijn dat er voor de anderen iets is al vrijheid van keuze. Dat er gekozen mag worden tussen Christelijke en andere waarden. Als je daar tegen bent, dan vindt je vast ook niet erg om onder de sharia te leven of als orthodoxe jood… Toch?

    Het gaat om de keuze, niet om het geloof… Wanneer begrijpen we dat allemaal een keer?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Peter

    Kerel, het is toch jouw God die de wereld en de mensen zo geschapen heeft dat ze met ideeen over abortusboten komen? Ik hoor het wel over 20 jaar wanneer de chinezen niet meer in china passen dankzij overbevolking.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.