Gods straf voor homoseksuelen: dode soldaten

Fags doom nationsMeldden we gisteren nog dat Donnie Davies dacht goed werk te doen met zijn slogan 'God hates fags' (nieuws dat overigens is overgenomen door Gaysite.nl), blijken er nog meer van die idioten rond te lopen in de Verenigde Staten. Naast de eersdergenoemde uitspraak, dragen ze ook allerhande borden met teksten als 'God hates your tears', 'thank God for dead soldiers' en 'Your sons are in hell'. En ze gaan vervolgens niet gewoon een leuk tochtje maken rond hun huis. Nee, ze zoeken begrafenissen op en staan met hun borden te zwaaien, want de dood van soldaten is Gods straf voor homoseksuelen. Dat u het weet.

Via de kerkelijke website maken de actievoerders afspraken over welke begrafenis bestookt gaat worden. Amerikaanse juristen zoeken intensief naar regelgeving die protesten bij begrafenissen van omgekomen militairen onmogelijk moet maken. In het verleden heeft dat nog niets opgeleverd, omdat gezocht moest worden naar een oplossing waarbij de vrijheid van meningsuiting niet tezeer aangetast werd. Een donderdag voorgestelde wet verbiedt protesten binnen 90 meter van een begrafenis. Het verbod geldt vanaf één uur voor de plechtigheid tot twee uur erna.

Allerhande idiote bordenShirley Phelps-Roper, woordvoerster van de kerk, wuift de wetgeving weg en verwerpt de mogelijkheid dat actievoerders zullen worden vervolgd voor smaad. ''Is het beledigend voor een soldaat te zeggen dat hij gestorven is voor een land dat God tot zijn ergste vijand heeft gemaakt? Wordt de religieuze uitingsvrijheid deze week vernietigd?'', zegt ze tegen persbureau AP. ''Van deze bepaling in de grondwet moet men afblijven, overal waar een godsdienst wordt beleden.''

Wat dit nog met het christelijk geloof te maken heeft, weet ik ook niet meer. In de eerste plaats getuigt het van erg weinig respect om begrafenissen te gaan verstoren met geschreeuw. In de tweede plaats weet ik niet waar deze mensen de wijsheid vandaan halen om het directe oorzakelijke verband tussen homoseksuelen en gedode soldaten als 'Gods straf' te zien. En in de derde plaats weet ik niet waar ze hun slogan-teksten vandaan halen. Niet uit de bijbel in ieder geval. Zo zie je maar, niet alleen de islam heeft radicale extremisten.

Lees ook op deze weblog: Flinke rel gaande in UK over homo-adoptie
Lees ook op deze weblog: God haat homoseksuelen! Pardon?
Lees ook op deze weblog: God wil dat u geweldige seks hebt (dat u het weet)
Lees ook op deze weblog: Katholieken móeten adoptiekids afstaan aan homo's

Lees ook:God wil dat u geweldige seks hebt (dat u het weet)
Lees ook:Nachtfilm: documentaire moslim uitvaartscentrum
Lees ook:Studie: Homogelovigen laten kerk massaal achter zich
Lees ook:Religies op 23 januari ‘in vrede verbonden’
Lees ook:Ophef over ‘islamtische mode is voorbeeld voor westerse vrouwen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.