Ongelóóóóflijk: Jezusverschijning in 4 GB geheugenchip (met foto!!)

'Jezusverschijning' in geheugenchipEen bedrijf heeft met behulp van een elektronische microscoop een afbeelding ontdekt in een flash-chip van Samsung, die zou kunnen lijken op Jezus Christus. De afbeelding is ontdekt door het bedrijf Chipworks, met behulp van TEM, Transmissie Elektronen Microscopie. ,,We zien vaak donkere lijnen in het silicium, in dit geval lijkt er een heilige invloed te zijn", aldus Dick James van Chipworks tegenover The Register, schrijft Webwereld.nl. De flashgeheugenchip met een capaciteit van 4 GB is ontwikkeld door Samsung. The Register ziet aanwijzingen voor de openbaring in bijbelteksten als 'De zoon van de mensen zal komen in een wolk van kracht' en 'en de bliksem komt uit het oosten en flitst naar het westen'.  Uhhhh…. Ja. Persoonlijk had ik me de wederkomst van Jezus toch een tikkie anders voorgesteld.

Lees ook: Te koop op Ebay: Jezusverschijning op bakplaat

Lees ook:Bedrijf Procter & Gamble vrijgepleit van Satan-verering
Lees ook:Geen cola voor Jezusfiguur in Itialiaanse film
Lees ook:Hemelvaart, waarom hebben we ook al weer vrij?
Lees ook:Sander houdt een stevig donderpreekje
Lees ook:Oh ja, dat seksprogramma in Egypte

8 reacties op “Ongelóóóóflijk: Jezusverschijning in 4 GB geheugenchip (met foto!!)

  1. volgeling van Jezus

    David, Als je wilt weten hoe Christus zal wederkomen? lees de Openbaring van Jezus Christus (het laatste boek van de bijbel)
    Jezus in een geheugenchip is mensenwerk, God openbaart zich in Zijn Woord!

    Vriendelijke groeten

    Openbaring 1:7
    Zie, Hij (Jezus)komt met de wolken en elk oog zal Hem zien, ook zij, die Hem hebben doorstoken; en alle stammen der aarde zullen over Hem weeklagen . Ja, amen. Ik ben de alfa en de omega, zegt de Here God, die is en die was en die komt, de Almachtige.

    Fil2:10
    Opdat in de naam van Jezus zich alle knie zou buigen van hen, die in de hemel en die op de aarde en die onder de aarde zijn, en alle tong zou belijden: Jezus Christus is Here, tot eer van God , de Vader!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ivar

    Luek om te weten, ik blijf maar steken op het gedeelte hoe ik mijn slaven moet behandelen en mijn slaven zich naar hun meester (ik dus) moeten gedragen. (Leviticus 25:44-46,Exodus 21:2-6,Exodus 21:7-11,Exodus 21:20-21, etc.)

    Gaat alleen zo lastig via de telefoon, ik ben namelijk aan het onderuiken voor de satanistische politie, die zitten achter mij aan voor de moord op mijn twee kinderen, die ik dood gestenigd heb vanwege hun ongehoorzaamheid. (Exodus 21:15-17, Exodus 21:17)

      /   Beantwoorden  / 
  3. irene

    het lijkt wel een vlieg!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Kees

    Je haalt daar alleen maar teksten uit het oude testement aan. Dat is sinds Jezus kruiziging helemaal niet meer relevant.

      /   Beantwoorden  / 
  5. ivar

    Ook in het nieuwe testement wordt slavernij niet afgekeurd. (Efeziers 6:5, Timothëus 6:1-4)
    Al met al geen geweldig boek om als moraal richtlijn te gebruiken.

      /   Beantwoorden  / 
  6. volgeling van Jezus

    Beste Ivar,

    Je moet wel de tekst in zijn verband lezen en in de tijd plaatsen dat het geschreven is al blijft Gods woord aktueel. Jij zegt efeze 6:5 waar staat:

    Slaven weest uw heren naar het vlees gehoorzaam met vreze en beven, in eenvoud uws harten, als aan Christus, niet met ogendienst, als mensenbehagers…

    Het gaat hier om de werkgever-werknemer relatie. in woorden van onze tijd gezegd:

    Werknemers, gehoorzaam uw werkgever met eerbied en ontzag. Dien hen met uw hele hart, zoals u Christus dient.
    Werk niet alleen goed als uw werkgever toekijkt, maar ook als hij u alleen laat. Doe uw werk als een dienaar van Christus, die van ganser harte wil doen wat God vraagt.

    en in vers 9 word de werkgever aangesproken:

    werkgevers, u moet op uw beurt uw werknemer goed behandelen. Spreek hen niet dreigend toe. U moet niet vergeten dat u zelf een dienstknecht van Christus bent. U hebt dezelfde Meester als zij en voor Hem bent u elkaars gelijken.

    denk eerst na voordat je teksten misbruikt!

    Vriendelijke groeten

      /   Beantwoorden  / 
  7. ivar

    Ook in de tijd van Jezus waren er werknemers en werkgevers. Hier wordt expliciet over slaven gepraat, op een niet afkeurende manier. Voor een boek dat Gods woord verkondigd vind ik dat, op zich zachts gezegd, erg onetisch. Waarom staat er niet in dat slavernij slecht is en absoluut verboden zou moeten zijn? Dit is toch geen moeilijk etisch vraagstuk lijkt mij? Schijnbaar is slavernij minder erg dan het werken op de rustdag.
    Uiteraard begrijp ik, zoals jij aanduidt, dat in de tijd van Jezus heel anders tegen slavernij gekeken werd. Het lijkt me daarom verstandig om de bijbel ook als zodanig te beschouwen, een boek die 2000 jaar geleden wellicht enige maatschappelijke waarde had, maar voor de huidige tijd waarin we leven alleen een literaire en historische waarde heeft. Jammer genoeg is dat niet het geval en heeft de Bijbel alsnog een te grote invloed op het huidige leven (denk bijv. aan abortus en stamcel onderzoek, of het afraden van condoom gebruik in landen waar AIDS hoogtij viert). En dat allemaal onder de mom van een soort hoger ethisch streven. Ik heb de bijbel gelezen, en ik vind het schrikbarend onetisch. In ieder geval zeer ongeschikt om in deze tijd als richtlijn te gebruiken voor onze morele en ethische vraagstukken.

    MVG
    Ivar

      /   Beantwoorden  / 
  8. volgeling van Jezus

    Beste Ivar,

    De slavernij was een wettige en sociaal geaccepteerde instelling. (in die tijd) Het roven van mensen om die als slaaf te verkopen werd in de joods-christelijke traditie echter als zeer kwalijk beschouwd (vgl.Deut.23:15-16 bescherming gevluchte slaven; Deut.24:7 mensenroof 1 Tim.1:10 zielverkopers)

    Paulus belicht de verhouding slaaf-meester vanuit de absolute heerschappij van Christus over alle mensen, hetzij slaaf, hetzij meester. Ten aanzien van de slaven maakt Paulus duidelijk, dat niet de felbegeerde vrijheid, maar het dienen van de Here in elke situatie hun voornaamste doel moet zijn; daarin ligt ware vrijheid (1 cor.7:21-22)

    slaven moeten hun meesters gehoorzamen in eenvoud van hart. Zij moeten hun handelen niet laten bepalen door de omstandigheid dat hun meester hen op dat moment wel of niet zien, maar door hun vreze voor God die zowel de uiterlijke als de innerlijke houding voortdurend ziet. Hij is immers hun werkelijke Heer en Meester (1 cor.7:22)

    Paulus gaat hier niet in op het principieel verkeerde van de slavernij. de tijd was niet rijp voor sociale veranderingen van die aard en de kleine christelijke gemeenten hadden het al moeilijk genoeg. Paulus moedigt de slaven aan om hun moeilijke dienst te beschouwen als het dienen van Christus, de enige ware Heer. Zo krijgt het doen van slaverarbeid een nieuwe dimensie, nl een van harte gebracht offer aan God (vgl Rom12:1)

    Vriendelijke groeten

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.