Ahmadinejad: ’16-jarig meisje wekt thuis nucleaire energie op’

ahmadinejad cartoonIn een video die we getipt kregen van Iranactua.info zegt president Ahmadinejad van Iran: ,,Een vrouw belde mij recentelijk en zei dat in haar school een meisje van 16 jaar – in de richting wiskundefysica - haar gezegd heeft dat zij thuis nucleaire energie heeft ontdekt. Ze zei: doe iets met haar.'' Vervolgens zegt Ahmadinejad in de op video vastgelegde toespraak dat hij aan leerkracht gevraagd heeft om op school hierover te praten om te zien 'hoeveel waarheid erin zit.' ,,Ze hebben dit gedaan en het lijkt dus serieus," zegt Ahmadinejad.

Hij zegt daarna dat de wetenschappers bij haar thuis zijn geweest en ,,hebben gezien dat dit 16-jarige meisje samen met haar grotere broer enkele voorwerpen op de markt heeft gekocht en werkelijk nucleaire energie heeft opgewekt. Ze is nu een nucleaire wetenschapper geworden, en is met onze wetenschappers mee geweest. Ze heeft nu bewakers, een privéchauffeur en privé-auto (…)''

Jawel, de American Dream is een carrière van krantenjongen tot president. De Iranian Dream blijkt nu een carrière van schoolmeisje tot nucleaire wetenschapper te zijn. Zo zie je maar: Iran is helemaal niet zo'n barbaars land als het lijkt. Iedereen heeft de kans om hogerop te komen.

Lees ook op deze blog: President Ahmadinejad (Iran): Atoomwapens zijn strijdig met islam
Lees ook op deze blog: 'In Iran vieren we de dood-aan-Israël-dag'

Lees ook:President Ahmadinejad (Iran): Atoomwapens zijn strijdig met islam
Lees ook:‘In Iran vieren we de dood-aan-Israël-dag’
Lees ook:Ahmadinejad bekritiseerd vanwege omarming en kus
Lees ook:Iran garandeert religieuze vrijheid Baha’i's
Lees ook:Vrijspraak in hoger beroep voor Iraanse ‘verdedigers islam’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.