Wilders gewilde gast in buitenland

Wilders is gewild in het buitenland. Onder anderen de VS en Groot Britannie hebben hem uitgenodigd om te praten over de vrijheid van meningsuiting. Wilders praat 1 juni in Denemarken over dit onderwerp, op uitnodiging van de Deense journalistenvereniging. Ook gaat hij cartoonist Kurt Westergaard ontmoeten. De man die de spotprenten van Mohammed maakte en toen het Midden-Oosten even in brand leek te vliegen.Foto van elsa11

Lees ook:Deense kranten drukken spotprenten opnieuw af
Lees ook:Rapper voor Mohammed B. aangezien in Fitna
Lees ook:Arabische gemeenschap lobbyt bij Aboutaleb over film Wilders
Lees ook:Film Wilders zorgt voor politieke onrust
Lees ook:Fitna wordt aangepast

Eén reactie op “Wilders gewilde gast in buitenland

  1. Chris van Hattem

    Ladies and gentlemen, life for you, coming from the Netherlands, the man who invented the world, invented freedom of speech, the man with the strongest message since Martin L. King, the only man with the right christian message, give it up fooooor Geeeeert Wilderssssss!!!!

    Whoehaha wat een BS.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.