Willem J. Ouweneel lanceert eigen website

Willem J. OuweneelWillem J. Ouweneel, columnist van deze blog, heeft afgelopen week een eigen website gelanceerd. ,,Het doel van mijn leven is, in de kracht van de Heilige Geest een volgeling van Christus op aarde en een dienstknecht van Christus in de hemel te zijn'', schrijft Ouweneel. ,,Deze website is niet bedoeld om mijn eigen persoon te dienen, maar Jezus Christus, met name in mijn weblog en door te wijzen op publicaties en mp3's waarin – dat was en is althans mijn oogmerk – zijn naam verheerlijkt wordt.'' Op deze website is onder meer een agenda te vinden en houdt Ouweneel een eigen weblog bij. En natuurlijk blijven wij ook gewoon maandelijks de schrijfselen van Ouweneel lezen op religie.blog.nl.

Lees ook:Dr. Willem J. Ouweneel columnist bij Religie.blog.nl
Lees ook:Religie.blog.nl presenteert columnist Abdulwadûd Louws
Lees ook:Reacties van (bekende) gelovigen op deze blog
Lees ook:Britse rechter tijdens verhoor moslimverdachte: ‘Wat is een website?’
Lees ook:Religie.blog.nl breidt columnistenteam uit

9 reacties op “Willem J. Ouweneel lanceert eigen website

  1. wheely

    Jammer dat het bij Ouweneel zo vaak over hemzelf gaat, wat hij meemaakt en hoe hij steeds meer op wie hij denkt dat Christus is meent te gaat lijken…

      /   Beantwoorden  / 
  2. volgeling van Jezus

    volgens mij gaat het bij ouweneel om iemand anders, maar misschien heb je vergeten te lezen wat hij in dit stukje schrijft…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Datishardman

    Ik begin me af te vragen of Ouweneel binnen de kring van de vergadering (zie http://vergadering.nu/index.html) niet zo’n beetje de status van onfeilbare paus aan het krijgen is. Mensenverheerlijking zijn ze daar ook niet schuw, maar ja, ik weet er alles van: het is zo moeilijk om bescheiden te blijven als je toch bij de besten hoort ..

      /   Beantwoorden  / 
  4. wheely

    @volgeling van Jezus: WJO kent de taal van de Bijbel zeer goed en weet welke toon hij aan moet slaan om geloofwaardig over te komen bij “volgelingen van Jezus.” Juist het altijd benadrukken om Wie het gaat zou je achterdochtig moeten maken! Als je goed naar zijn lezingen luistert, merk je dat het een grote ego-show is en een etaleren van zijn kennis (praktisch altijd afkomstig van anderen, meestal wordt dit niet vermeld (tenminste in de lezingen)). Hij verbeeldt zich steeds meer op Christus te gaan lijken maar waar is dit op gebaseerd? Behalve op zijn aanhangers, het feit dat hij veel gevraagd wordt en “ervaringen in gebed” (die iedereen kan hebben) toch nergens op?

      /   Beantwoorden  / 
  5. wheely

    @Datishardman: Goede vergelijking die van paus! Maar eigenlijk gaat het nog verder, want vele Rooms Katholieken relativeren de praat van de paus, maar de ‘halfgesloten broeders’ geloven werkelijk dat WJO (en wie door hem goedgekeurd is) door God Zelf gezonden is om hen te onderwijzen… Dat de Bijbel waarschuwt om niet op prinsen te vertrouwen wordt dan maar vergeten, want wil niet elke ‘trouwe gelovige’ iemand die hem alles haarfijn kan uitleggen?

    Je opmerking over bescheiden blijven als je bij de besten behoort is neem ik aan een grap?

      /   Beantwoorden  / 
  6. Toney Frett

    I cannot quite get over how much I agree with this excellent post. Do blog more soon. Yours Sincerely, Toney Frett

      /   Beantwoorden  / 
  7. 84 shower curtain

    Well – web blogs is not as rapturing as they in previous years … We simply would love more articles to spring up as good as your site here… Things are simply not the same anymore .. Some times I seldom know what to do in the day I have ! I wish that greater totals of bloggers can learn from your pages !!!

      /   Beantwoorden  / 
  8. 84 inch shower curtain

    *Sigh* – the net isn’t as thrilling as they used to be ! We simply want more sites to be written as good as this one. Reading is just not the same as it once was !! Some times I scarcely know what to perform in the daytime I have … I desire that increasing numbers of bloggers might learn from your site !!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.