Even lekker lachen met een paar heerlijke filmpjes

Lachen is gezond en daarom laten we op deze blog van tijd tot tijd ook wat luchtige onderdelen de revue passeren. Humor is tenslotte een goed middel om al te zware discussies en pittige onderwerpen een klein beetje te relativeren. Dus: leg de benen op tafel, schenk een glaasje wijn in, zet het geluid van je computer aan en leun 's lekker achterover. Even op 'lees verder klikken' en je kunt een drietal heerlijk humoristische filmpjes bekijken.

De slechtste grap van vandaag zou nu zijn: 1 april, er zijn helemaal geen filmpjes. Maar omdat we de slechtste grap graag overlaten aan iemand anders, gewoon de beloofde filmpjes (daarbij gretig gebruikmakend van de site van De Wereld Draait Door):

Een compilatie van korte fragmenten over wat er zoal mis kan gaan in de kerk. Meest genante moment? De priester die zijn hostie – na hem op een wat ongelukkige plek te hebben laten vallen – probeert terug te vinden.

Bekijk wat er gebeurt als een aap moet kiezen tussen een pak bananenvla en een verse banaan (kijk het filmpje helemaal af, want hij wordt steeds grappiger). De link met religie? Uhm… Misschien zijn apen het levende bewijs dat hun Maker humor heeft?

Je ziet 'm al aankomen, maar het blijft grappig:

Lees ook:‘Hitlergroet in klas was gewoon een grap’, volgens Ankie (16)
Lees ook:Lekker laidback: spectaculaire slowmotion filmpjes
Lees ook:Hitlergroet gefilmd in ‘christelijke schoolklas’
Lees ook:Gelovigen en humor: gaat het samen?
Lees ook:‘Beurscrash 2008 luidt Einde van de wereld in’

Eén reactie op “Even lekker lachen met een paar heerlijke filmpjes

  1. angela

    Einen schoenen Blog hast du hier, warum kannte ich den denn noch nicht. Naja jetzt habe ich Ihn gebookmarkt und werde in der n�chsten Zeit �fters vorbei schauen. Bin auf jeden Fall schon auf deine neuen Artikel gespannt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.