Stewardess weer aan het werk, met ketting-kruisje

Vliegtuig van BANadia Ewaida (55) is sinds het begin van de week weer aan het werk. Eerder op deze blog meldden we al dat vliegmaatschappij British Airways haar toch na een aanvankelijke tijdelijk ontslag had toegelaten om een sieraad met een kruisje zichtbaar te dragen. Deze week kon de vrouw – na 19 weken onbetaald verlof en het protest van 14 bisschoppen, premier Tony Blair en verschillende ministers - terug aan het werk, meldt Kerknieuws.nl op gezag van Christianity Totday.

Nadia Ewaida liet weten dat haar strijdvaardigheid niet is aangetast. Via haar advocaten wil ze British Airways de negentien maanden laten vergoeden. Ze wil ook dat de luchtvaartmaatschappij meer ruimte geeft voor christelijke elementen. Zo komt het christendom niet aan bod in de diversiteitstraining van de luchtvaartmaatschappij, stelt zij. Moslims krijgen bovendien tijd om te bidden. Nadia Ewaida vraagt dat voortaan ook christenen tijd krijgen voor gebed op het werk.

Goed punt. Zal de werklust ook weer wat verhogen, als er behalve de koffiepauze ook een bidpauze is. Zijn allemaal micropauzes waarin mensen even tot rust komen en die zijn nodig tegen burn-out, stress en RSI. Invoeren dus, die bid-pauzes.

Lees ook op deze weblog: Kruistocht Britisch Airways voorbij

Lees ook:Kruistocht Britisch Airways voorbij
Lees ook:Nationale gebedsweek van start
Lees ook:Moet een moslim-agente haar baas een hand geven?
Lees ook:Neppriester licht via geldtruc Amsterdammers op
Lees ook:Bidden voor iemand als Willem Holleeder is ‘uiterst belangrijk’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.