Religie.blog.nl zoekt columnisten met een mening over religie

Deze weblog is onder meer bedoeld als een podium voor discussie. Uit de reacties blijkt dat de blog bezocht wordt door moslims, christenen en niet-gelovigen. Ronduit fantastisch dus! Tegelijkertijd is een blog nooit af en zoeken we altijd naar nieuwe impulsen om de blog te blijven ontwikkelen en aantrekkelijk te houden voor een breed publiek. Daarvoor zijn we nog op zoek naar columnisten die het leuk vinden om ongeveer eens per maand een column te schrijven over religie. Appeltje, eitje, wat is nou één keer per maand? Vanwege de huidige samenstelling van het columnistenteam (een moslim en een christen) zou het fantastisch zijn om een joodse gelovige en een atheïst bij te kunnen voegen (iemand van het vrouwelijke geslacht is helemaal fantastisch).

Natuurlijk word je ook van harte uitgenodigd om op deze oproep te reageren als je christen of moslim bent, of wellicht een ander geloof aanhangt. Het is belangrijk dat je een vlotte pen hebt, een mening durft neer te zetten en je enigszins kunt herkennen in het profiel van religie.blog.nl.

Wat we vragen:
- Ong. eens per maand een prikkelende column over religie schrijven
- Persoonlijke betrokkenheid bij religie, hetzij als gelovige, hetzij als niet-gelovige
- Herkenning in het profiel van religie.blog.nl
- Bereid om deze column op vrijwillige basis te schrijven

Wat we bieden:
- Een podium met een breed lezerspubliek
- Een mooi plekje op religie.blog.nl
- De twijfelachtige eer om te titel 'columnist religie.blog.nl' te dragen (-;
- De mogelijkheid om mee te bouwen en mee te denken aan de snelgroeiende weblog

Nee, ga nou geen officiële sollicitatiebrief schrijven met CV, nergens voor nodig! Relax! Stuur gewoon even een mailtje naar [email protected], zet erin wie je bent, misschien een voorbeeldje van hoe je schrijft en leg even uit wat je ongeveer met de column zou willen doen. Ook voor vragen of opmerkingen kun je op dit e-mailadres terecht. Je krijgt dan altijd een berichtje terug.

Heb je het gevoel dat jouw mening wel gehoord moet worden, maar kijk je als een berg op tegen het produceren van een maandelijkse column, dan kun je ook eenmalig een 'ingezonden column' opsturen. Als die wat toevoegt aan religie.blog.nl en het is leuk geschreven, proberen we 'm zeker te plaatsen. Maar: je hebt dan geen garantie dat 'ie geplaatst wordt.

Ik hoop van je te horen en hoop natuurlijk helemaal dat jij één van de nieuwe columnisten wordt! Ben je nu zelf niet geschikt, maar ken je iemand die dat -in jouw ogen wel is- attendeer 'm dan even op dit berichtje!

Lees ook:Dr. Willem J. Ouweneel columnist bij Religie.blog.nl
Lees ook:Religie.blog.nl presenteert columnist Abdulwadûd Louws
Lees ook:Religie.blog.nl breidt columnistenteam uit
Lees ook:Moderator David Slager geeft het stokje door
Lees ook:Welkom op religie.blog.nl!

7 reacties op “Religie.blog.nl zoekt columnisten met een mening over religie

 1. Conan

  ik denk waneer je’m lief aankijkt, dat Bert Brussen wel af en toe een keuteltje wil komen leggen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. T Rijnberg

  Heb jullie een mailtje gestuurt, ik hoor het wel…

    /   Beantwoorden  / 
 3. Danny van Strien

  http://www.dannyvanstrien.nl De Website over de jongen die altijd zijn eigen weg ging En altijd zichzelf is gebleven En de enige die zijn eigen carriere zelf heeft opgebouwd Van over de hele Wereld bezocht

  De Website over het veel bewogen leven van de beste bekenste populairste Dichter van de Wereld aller tijden Danny van Strien

    /   Beantwoorden  / 
 4. Danny van Strien

  Ik ben Moslim Allah is mijn geloof En de Moskee is mijn tweede huis

  Danny Abdullah van Strien

    /   Beantwoorden  / 
 5. Danny Abdullah van Strien

  Ik ben Moslim Allah is mijn Geloof En de Moskee is mijn tweede huis In de toekomst moet ik naar Mekka Islam Danny Abdullah van Strien

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.