Extremer Filmpje dan Fitna

Ik kwam dit filmpje tegen op jaggle.nl .

"Obsession is a film about the threat of Radical Islam to Western civilization. Using unique footage from Arab television, it reveals an 'insider's view' of the hatred the Radicals are teaching, their incitement of global jihad, and their goal of world domination. The film also traces the parallels between the Nazi movement of World War II, the Radicals of today, and the Western world's response to both threats. Featuring interviews with Daniel Pipes, Steve Emerson, Alan Dershowitz, a former PLO terrorist, and a former Hitler Youth Commander."

Bekijk 'm hieronder.

Lees ook:Hitlergroet gefilmd in ‘christelijke schoolklas’
Lees ook:Vaticaan en moslims in gesprek
Lees ook:‘Hitlergroet in klas was gewoon een grap’, volgens Ankie (16)
Lees ook:Arabisch filmpje over Geert Wilders
Lees ook:Wilders toont Fitna niet aan pers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.