K3-hit ‘oma’s aan de top’ roept op tot massamoord

Ze leken zo lief en onschuldig, die meiden van K3. Maar nu worden ze beschuldigd van reclame-maken voor massamoord, en nog een paar pittige uitspraken. Hoe men daar ineens bij komt? Een slimmerik heeft het liedje 'Oma's aan de top' van achter naar voren afgespoeld en ontdekte onder meer de volgende teksten: Grote massamoord, dat is gvd leuk, grote massamoord, het is toch niet dat je 't ziet. Oordeel zelf met bovenstaand filmpje. De Bond tegen het Vloeken heeft de teksten naar aanleiding van een klacht aan productiemaatschappij Studio 100 voorgelegd.

Studio 100 reageert vooral verbaasd. ,,Als dit echt waar is, dan is dit er zonder bedoeling in terecht gekomen. Maar ik denk dat je echt wel veel fantasie nodig moet hebben om zo'n boodschap überhaupt te horen'', zegt Leen Blijweert van Studio 100. ,,Ik denk dat dit eerder een internetgrap is. Studio 100 is vooral geïnteresseerd in het uitdragen van positieve boodschappen. Die kun je horen wanneer je onze liedjes in de juiste volgorde afspeelt. Wij zijn absoluut niet voor massamoord en dergelijke dingen. Wat ons betreft is ,,Oma's aan de top'' de echte boodschap.''

Het is niet het eerste en enige geval van vermeende verborgen teksten in muzieknummers. Hier zomaar een paar willekeurige nummers, waarbij een ieder opnieuw zelf kan oordelen of de teksten er werkelijk inzitten, of dat het onzin is:


Doemaar: Ze is, ze is van mij


Nirvana: Come as you are


Led Zeppelin - Strairway to heaven


The Beatles – diverse nummers

Lees ook:Voor iedereen die de Bijbel te moeilijk vindt: de Lego-Bijbel!
Lees ook:Omar Nahas: ‘Jonge moslims moeten leren om ook zelf na te denken’
Lees ook:EO vindt Gerard Joling ‘te obsceen’ voor Korenslag
Lees ook:Pas op! Radicale moslimpredikers actief in regio!
Lees ook:Religies moeten moderniseren, vindt Vanes

Eén reactie op “K3-hit ‘oma’s aan de top’ roept op tot massamoord

  1. Frank

    Ja dit lijkt me allemaal wel erg ver gezocht, maar ja als je niets beter te doen hebt ga je plaatjes achterstevoren draaien?!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.