Stop de persen! Paris Hilton is ‘veel spiritueler’ geworden

Paris HiltonOmdat dit zo'n verschrikkelijk populistische blog is, doen we natuurlijk mee aan de hype rondom professionele nietsnut Paris Hilton. En daarom -stopt de persen!- het volgende nieuws: Paris Hilton is in de gevangenis „veel spiritueler" geworden! De rijke hotelerfgename leest er in de Bijbel en andere boeken. Dat zei Hilton in haar eerste interview vanuit de gevangenis, exclusief voor ABC, aldus het Amerikaanse tv-station maandag, schrijft 's lands kwaliteitskrant De Telegraaf. Op zich is het voor mij al nieuws dat de niet bijster snugger overkomende blonde dame uberhaupt kán lezen, maar de rest is natuurlijk ook wetenswaardig: „God heeft mij een nieuwe kans gegeven”, zegt het feestbeest nu over haar veroordeling tot enkele weken in de cel wegens rijden zonder rijbewijs.

Vorige week nog kon ze maar niet aanvaarden dat zij haar straf moest gaan uitzitten. Hilton heeft in de gevangenis een „spiritueel adviseur” en leest kranten. Na haar tijd in de cel wil zij haar leven beteren. Als Paris Hilton ootmoediger is geworden, lijkt dat van sommige mensen in haar naaste omgeving niet te kunnen worden gezegd.

Volgens de Los Angeles Times kwam Paris' zus Nicky haar in de gevangenis opzoeken samen met Paris' ex Stavros Niarchos. Ondanks protesten van wachtenden liep het tweetal gewoon een rij van vijftig mensen voorbij die deels al vijf uur stonden te wachten op een gelegenheid tot familiebezoek. Ondanks de protesten lieten de medewerkers van de sheriff de zus en de ex van Paris Hilton voorgaan bij de detectiepoortjes.

Lees ook op deze blog:
Michael Jackson overweegt bekering tot islam
Lindsay Lohan, Britney Spears en een vleugje religie

Lees ook:Paris Hilton gespot met boedistische monnik
Lees ook:Irakees christenmeisje (14) veroordeeld tot 5 jaar gevangenis
Lees ook:Amerikaanse priester zegt christen èn moslim te zijn
Lees ook:Israël laat 250 Palestijnse gevangenen vrij
Lees ook:De vijf… Kerken in Parijs

Eén reactie op “Stop de persen! Paris Hilton is ‘veel spiritueler’ geworden

  1. Henk-Jan

    Paris hilton spiritueler… nu schreeuwt ze zeker teksten uit hooglied op haar “homevideo’s”.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.