Marokkaanse broers verkrachten 13-jarig meisje èn hun ‘godsdienst’

Drie minderjarige Marokkaanse broers (15, 16 en 17 jaar oud) hebben een 13-jarig Belgisch meisje een jaar lang herhaaldelijk verkracht, meldt het Belgische nieuwsstation VRT. Als ze 'ook islamitisch' was geweest, hadden ze dat niet gedaan, zeiden ze tegen de rechter. De groepsverkrachting van de islamitische broers in het Belgische plaatsje Middelkerke bleef een jaar lang onopgemerkt en kwam pas aan het licht toen de moeder van het meisje een klacht bij de politie indiende. De oudste broer is door de jeugdrechter in een jeugdgevangenis geplaatst. Zijn broertjes gaan naar een jeugdinstelling. Deze jongens hebben niet alleen een dertienjarig meisje verkracht, maar zeker ook hun vermeende godsdienst.

Als je uit naam van een godsdienst dit soort dingen doet, ben je niet godsdienstig, maar crimineel, gestoord en ernstig ziek in je hoofd. Het is mijn vurige wens dat de hersenspoeling dat je alles mag doen met 'niet-moslims' bij deze jongens ooit vervangen wordt door liefde, vrede en wijsheid (en als het even kan de Geest van God). Maar voor ik deel ga nemen in de Telegraaf-achtige collectieve verontwaardiging (wat altijd heerlijk voelt, hè…?) de kanttekening dat deze daad waarschijnlijk ook daadwerkelijk niets met hun 'geloof' te maken had. Deze jongens zijn niet anders dan Nederlandse minderjarige gasten die een meisje in een groep verkrachten. Die jongens beroepen zich op videoclips, want '50-cent gaat ook op die manier met vrouwen om' en dat is voor mij gelijkwaardig aan de smoes van deze jongens.

Beide komen uiteindelijk terug op een chronisch gebrek aan moraal, degelijke opvoeding en een veilige en liefdevolle samenleving. Ze laten pijnlijk zien dat -als je het buitenste laagje opgepoetste koper afschrobt- de mens ten diepste slecht en zondig is, blijkbaar als van jongs af aan. Deze incidenten zijn indrect het gevolg van het afschrijven van de levende God, Die het allerbeste weet wat goed is voor mensen en de samenleving, omdat Hij ze zelf gemaakt heeft (althans, dat is wat ik geloof). Als mensen niet meer naar die God willen luisteren, zijn dit soort vreselijke daden het uiteindelijke gevolg.

Lees ook:Met z’n allen bidden tegen criminaliteit
Lees ook:370.000 euro voor ‘emotionele schade’ na bekijken Brokeback
Lees ook:België: Celstraf of boete voor gedwongen huwelijk
Lees ook:Arresties in lynchpartij 17-jarig tot de islam bekeerd meisje
Lees ook:Reli-poll: slaat oranjegekte door nadat school oranjeprullaria verbiedt?

24 reacties op “Marokkaanse broers verkrachten 13-jarig meisje èn hun ‘godsdienst’

 1. anonieù

  Kvind het erg wat hij gedaan heeft want ik kende Gani jammer genoeg

    /   Beantwoorden  / 
 2. Bob

  heb je met die islamieten die zijn gewoon ziek door dat geloof van ze echt dat soort mensen moet je opsluiten op een onbewoond eiland die horen niet in de maatschapij!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Karin

   Hitler propageerde “God ist mit uns” was volgens mij geen moslim

     /   Beantwoorden  / 
   1. Christian Groenheide

    Volgens Albert Speer, hitlers beste vriend wel. Maar weet jij veel… Omdat duitsland een christelijk land is, is hitler de goeie christ… Zo ie het toch???

    According to Speer, Hitler stated in private, “The Mohammedan religion too would have been much more compatible to us than Christianity. Why did it have to be Christianity with its meekness and flabbiness?”[230] Speer also stated that when he was discussing with Hitler events which might have occurred had Islam absorbed Europe: “Hitler said that the conquering Arabs, because of their racial inferiority, would in the long run have been unable to contend with the harsher climate and conditions of the country.

    hitler vond de Islam geweldig omdat deze alleen de 7e hemel beloofde aan de krijger (JIHAD) en het christendom met heb je vijanden lief. Daar verover je geen wereld mee. Maar zoals gezegd. WAT WEET JIJ WERKELIJK!

      /   Beantwoorden  / 
 3. klop klop

  sorry bob maar ik ben ook een moslim, dat doen ze niet omdat ze islamieten zijn ik ken ook heel veel nederlanders die een turkse meid nemen omdat ze lekker is doen ze dat dan ook via hun geloof ofzo?
  dan kunnen we hun ook wel opsluiten vind je nie ?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Max

   Leugenaar…

     /   Beantwoorden  / 
  2. KlapKlap

   Die gasten zijn allemaal besmet met het Pedofiel-IS virus
   Wat jij beweerd is geluk er is geen ene Nederlander die zich zal branden om een moslima te penetreren hoor, daar is onze eer te hoog voor. En zeker met in het achterhoofd dat zo’n meisje dan nog gestenigd of uitgestoten zal kunnen worden.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Elke Bloemen

  als 16 jarig meisje was ik tijdens mijn vakantie in Turkije slachtoffer van een groepsverkrachting.
  Ik werd door acht Turkse mannen urenlang op beestige wijze verkracht, sommigen misbruikte me meerdere keren.Het ergste vond ik dat ik volledig naakt de beproeving moest ondergaan terwijl moslima’s in burka toekeken en hun mannen aanmoedigden. de reden van de verkrachting was dat ik in een dun zomerjurkje rondliep en als christelijke hoer om verkrachting vraagde.Ik moest na de verkrachting ook nog een abortus ondergaan daar ik van die viezerikken zwanger werd.
  Ik lees dat dit soort verkrachtingen ook meer en meer in Europa plaats vinden. Ik vindt dat er dan maar een oplossing is: voor ieder westers meisje dat door moslims verkracht wordt, een even oude moslima, volledig naakt en in het openbaar, dubbel zo lang en door dubbel zoveel mannen laten verkrachten.Dan zullen ze wel nadenken en hun mannen intomen in plaats van aan te moedigen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. L. K

   @ Elke Bloemen

   Echt een domme reactie.
   Hoezo alleen moslims dubbel zo hard verkrachten?
   Geld ook voor je eigen volk want niet islamieten verkrachten wel 1000X zoveel als islamtische.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Frans de Wit

   Je heb helemaal gelijk hoor mijn zus is ook door 7 Turken verkracht, ze was op 1 van hen verliefd geworden en ging hem stiekem ontmoeten, de lafaard had gelijk zijn vrienden uitgenodigd. Nou kan je zeggen dat ze sindsdien geen buitenlander meer vertrouwde hoor van die kom af tenminste.

     /   Beantwoorden  / 
 5. fuck off

  In hun kont verkrachten met een cactus die vuile bruine minderwaardige apen!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Danny van Strien

  Ik ben Moslim Allah is mijn Geloof En de Moskee is mijn tweede huis

  Danny Abdullah van Strien

    /   Beantwoorden  / 
  1. je moeder

   hou je bek man kneus

     /   Beantwoorden  / 
 7. Danny van Strien

  In de toekomst moet ik naar Mekka Islam Danny Abdullah van Strien

    /   Beantwoorden  / 
 8. Elke Bloemen

  Heerlijk hoor om door Turkse mannen gepakt te worden. Ik laat me liever neuken dan dat ik me bekeer, want in de Christendom mag je je kont weggeven aan een ieder, ik ben een ranzige slet en laat me lekker pakken door moslim mannen hmmmm, want onze Hollandse mannen wiebelen alleen met hun pik.
  Ik wou dat ik een moslima was zij zijn echt vrouwen waar we respect voor moeten hebben, ik ben een goddeloze hoer.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Elke Bloemen

  Ik ben een Christelijke hoer dat graag naar Turkije vliegt voor een heerlijke vrijpartij en dan het liefts een groupie met heel veel Turkse lullen.
  Ik ben heel blij dat Turken mne willen neuken, ik proef de sperma zelfs nog heel goed.

    /   Beantwoorden  / 
 10. eildertvinkenborg

  Nou daar hebben we god niet voor nodig hoor om fatsoenlijk te leven. En zo’n vooraanstaande plaats neemt de vrouw bij de levende god nou ook weer niet in .De man eerst zo is het toch?

    /   Beantwoorden  / 
 11. Frans de Wit

  In een volwassen dame durven ze hem niet te steken, omdat er dan behoorlijk wat ruimte overblijft natuurlijk. Bij zo’n jong ding voelen ze zich natuurlijk heel wat, net of ze wat hebben hangen. Daarom houden ze ook niet van varkens die ook zo’n dun ding hebben, doet ze daar natuurlijk aan
  denken met zo’n wormpie

    /   Beantwoorden  / 
 12. eildertvinkenborg

  Nou daar heb ik de levende god niet voor nodig om fatsoenlijk te leven. Want wat zegt de levende god de man op de eerste plaats? Dan heb ik meer fatsoen dan de levende god.

    /   Beantwoorden  / 
 13. marco

  Als ze nou zeggen dat ze het niet gedaan hadden als ze moslima was geweest, heeft het dan niets met hun godsdienst te maken?
  Sorry hoor, ik vind dit een flauwe poging om hun daad los te stellen van hun geloof, ze geven zelf aan dat het alles met hun geloof te maken heeft.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Frans de Wit

  Die gasten zijn allemaal dragers van het Pedofiel-IS virus

    /   Beantwoorden  / 
 15. fred

  Mooi geschreven, jammer dat je op het laatst dat kut geloof er weer bij haalt, Want….DAAR KOMT HET DOOR ! Uw god heeft u toch ogen gegeven ! Maak er gebruik van en open ze !!

    /   Beantwoorden  / 
 16. Anton Kranenburg

  Duidelijke mentaliteit van een groepering die niet in onze westerse wereld thuis hoort. Deze jongens zouden de doodstraf moeten krijgen, niks minder dan dat.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Jacob

  Ik begrijp de opmerking;
  Deze jongens zijn niet anders dan Nederlandse minderjarige gasten…
  Niet zo!
  Waar staat dat die marookaanse jongens uit NEDERLAND komen? ?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.